NaslovnicaVijestiIsco nezadovoljan u Madridu, odlazi na ljeto

Isco nezadovoljan u Madridu, odlazi na ljeto

Nogometaš Real Madrida Isco nezadovoljan je u Madridu te je odbio potpisati novi ugovor, jer želi napustiti klub na kraju sezone, tvrde španjolski mediji.

nezadovoljan

Isco je nezadovoljan jer ne dobiva priliku u prvoj postavi kod trenera Zinedina Zidana, koji više povjerenja ima u Luku Modrića, Tonija Kroosa, pa čak i u Matea Kovačića i Casemira.

Isco je izgubio strpljenje, više ne želi biti u drugom planu i spreman je na ljeto sasluša ponude, za što neće morati brinuti jer ga žele velikani iz Premier lige.

Ovog 24-godišnjeg nogometaša posebno je pogodila činjenica da su prije njega ugovore dobili Modrić, Kroos, [su_betathome200e]Vasquez, Cristiano Ronaldo i Gareth Bale.

[su_betathome200e]

Iscu ugovor s “kraljevskim klubom” ističe 2018. godine i Real mora na ljeto da ga pusti u drugi klub kako bi zaradio od transfera.

Veznjak, koji je prošao školu Valencije, stigao je u Real Madrid iz Malage ljeta 2013. godine za iznos od 30 milijuna eura. Od tada je za “kraljevski klub” u svim natjecanjima upisao 171 nastup, postigavši 26 golova, uz 39 asistencija. Ove sezone odigrao je 22 utakmice, u kojima je postigao 4 gola.

Sa Realom je osvojio dvije Lige prvaka, dva Superkupa Europe, španjolski Copa del Rey, te Svjetsko klupsko prvenstvo.

Najnovije vijesti

Hoće li Erik ten Hag dobiti otkaz ako izgubi od Arsenala...

0
Nekoliko ključnih informacija stvaraju veliku neizvjesnost oko budućnosti menadžera Manchester Uniteda, Erika ten Haga. Nakon ponovnog poraza, ovaj put 4-0 od Crystal Palacea, postavlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!