NaslovnicaVijestiJose Mourinho doveo prvo pojačanje: U srijedu zvanična objava

Jose Mourinho doveo prvo pojačanje: U srijedu zvanična objava

Jose Mourinho doveo prvo pojačanje. U srijedu zvanična objava. Nakon što je osigurao Ligu prvaka, Jose Mourinho će gledati da ovo bude veliko ljeto za izgradnju Manchester Uniteda, koji će biti u mogućnosti da se bori za titule na svim natjecanjima.

Jose Mourinho doveo

Trofej EFL kupa i Europske lige signalizirao je impresivnu debitantsku sezonu, ali tijekom 2016/17, bilo je jasno da Crveni vragovi moraju dovesti neka velika imena.

Paul Pogba, Zlatan Ibrahimović, Eric Bailly i Henrikh Mkhitaryan su dovedeni prošlog ljeta, ali takav je nedostatak kvalitete u Unitedovoj ekipi da jednostavno ova pojačanja nisu dovoljna.

Klub je već povezan sa nizom talenata iz cijele Europe i prema The Sunu, Mourinho će završiti svoje prvo potpisivanje ovog ljeta u srijedu; u pitanju je Benficin Victor Lindelof.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Švedski branič, koji je na međunarodnoj dužnosti, a u utorak će igrati protiv Norveške, a zati će uloviti avion do Manchestera, gdje će ići na medicinski pregled prije nego što potpiše petogodišnji ugovor.

22-godišnjak će navodno koštati 35 milijuna funti, a Lindelof je već rekao svojim prijateljima u Stockholmu da je transfer u tijeku, rekavši kako mu je čast što prelazi u tako veliki klub.

Izvor je rekao: “To je gotovo. Postoje neke vrlo male stvari za završetak ovog transfera i naravno, tu je medicinski pregled.”

“On nije htio dopustiti da ga ovaj transfer odvrati od reprezentativnih dužnosti, ali će se vratiti ravno u Manchester, nakon utakmice u Oslu, a potom će obaviti medicinski pregled.”

[su_euro_soccer_bonus]

Lindelof je navodno bio blizu prelaska u United u siječnju, no potez nikada nije bio materijaliziran, a Šveđanin je nastavio igrati dobro i podigao je naslov sa Benficom.

Također pročitajte: Škotska v Engleska: Kvalifikacije za SP 2018.

Čini se kao da će Crveni đavoli napokon dovesti svoje prvo pojačanje ovog ljeta, nakon čega će ga Mourinho vjerojatno upariti u zadnjoj liniji sa Eric Baillyjem sljedeće sezone.

Ovo je tek prvo pojačanje Uniteda ovog ljeta, a ciljaju na mnogo igrača od kojih su neki Interov Ivan Perišić, Andrea Belotti i Alvaro Morata. Ovo će biti vrlo zanimljivo ljeto za navijače United, zar ne?

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!