NaslovnicaVijestiJose Mourinho želi vratiti još jednog bivšeg igrača Manchester Uniteda na Old...

Jose Mourinho želi vratiti još jednog bivšeg igrača Manchester Uniteda na Old Trafford

Jose Mourinho želi vratiti još jednog bivšeg igrača Manchester Uniteda na Old Trafford. Oni kaži nikada se ne vraćaj, što se tiče života, to se dokazalo kao prilično dobar savjet.

Jose Mourinho želi

To važi, osim ako ste Manchester United naravno. Uostalom, Crveni vragovi su prekrišili pravilnik prošlog ljeta, kada su ponovo potpisali Paul Pogbu i oborili svjetski rekord u naknadi za jednog igrača, kojeg su pustili besplatno sa Old Trafforda.

Međutim, čini se da United neće stati sa Pogbom. Naime, pokazalo se da Jose Mourinho ima plan da vrati još jednog bivšeg igrača Manchester Uniteda i to što je prije moguće.

[su_euro_soccer_bonus]

Koji igrač je u pitanju?

Michael Keane. Burnleyov branič je procvjetao otkako je napustio Old Trafford u 2015. godini te je ostavio mnogo burnih godina posudbi iza sebe. Kao rezultat toga, pričalo se da je povezan sa nekim od najvećih klubova u ligi.

Burnley je trenutno na 13. mjestu i izgledaju gotovo sigurni u svoje mjesto u Premier ligi po prvi put. Glavnim dijelom zahvaljujući Keaneu.

24-godišnjak je sakupio impresivna 33 nastupa u svim natjecanjima ove sezone. To dokazuje da je Keaneu trebalo samo malo više minuta na terenu da bi izrastao u odličnog braniča, a ne pet utakmica kao što mu je to ponuđeno od Uniteda.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Jedan od njegovih najznačajnijih nastupa je bio u gostima kod Hull Cityja. Unatoč tome što je napravio traljav penal, Keane je postigao gol i spasio svoju ekipu poraza, a pokazao se kao obrambeni kamion svih 90 minuta.

Za nastupe poput ovih, Burnleyov čovjek je privukao veliku pozornost, pa čak poziv u Englesku momčad. Utakmice protiv Njemačke i Litvanije su se dokazale kao nagrada za ovu sezonu.

Za Keanea bi ljeto moglo značiti i povratak na Old Trafford. Prema pisanju Daily Maila, Keaneov bivši klub je glavni konkurent za njegovo ponovno potpisivanje. On bi, naravno, ukoliko se vrati, slijedio korake Paul Pogbe. Otišao da uspije negdje druge i zatim se vratio.

Liverpool v Everton: Marseyside derbi je proizveo više crvenih i žutih kartona nego bilo koji drugi derbi u Engleskoj

Burnley će zahtijevati oko 25 milijuna funti za svog braniča. Da li Englez zaista vrijedi toliko, nakon samo jedne pune sezone u Premier ligi? Pa slučaj Pogba pokazuje da Unitedu nije strano bacanje velikih suma novca na potencijalno rizične transfere.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!