NaslovnicaVijestiKako je Iker Casillas svom ocu 'izbio' iz džepa milijun funti?

Kako je Iker Casillas svom ocu ‘izbio’ iz džepa milijun funti?

Zasigurno jedan od najboljih vratara svih vemena, Iker Casillas je jedna od najvećih ličnosti u povijesti nogometa. Trenutno je na zalasku svoje karijere – od 2015. godine igra za Porto, a bivši dugogodišnji vratar Real Madrida je u svojoj karijeri zaradio stotine milijuna eura, što od klubova, što od sponzorskih ugovora. Međutim, rijetko tko zna da je Iker Casillas svom ocu, doslovno ‘izbio’ milijun funti iz džepa, kada nije uplatio dobitni tiket.

milijun funti

Casillas stariji je tada na svoj listić stavio 14 parova, te dao svom sinu Ikeru da ode uplatiit u kladionicu. Međutim, legendu španjolskog nogometa je nešto odvratilo sa puta, a listić, naravno, nije uplaćen. Novac je vjerojatno potrošen na sladoled, ili neku dječiju igračku..

Kako to obično u životu biva kada se listić ne uplati, svih 14 parova je ‘prošlo’, a Casillas stariji je zasigurno bio veoma ljutit, a i tko mu je kriv što sam nije otišao uplatiti listić. Vjerujemo da je nakon toga sam igrao svoje listiće.

Naravno, Iker Casillas se kasnije itekako iskupio ocu jer je sa Španolskom osvojio i svjetsko i europsko zlato, višestruki klupski i europski prvak sa Realom, tu su i bogati sponzorski ugovori koji su ocu sigurno nadoknadili gubitan listić. Naravno, tada milijun funti bi sigurno mnogo značilo obitelji Casillas.

Sada, nakon više od 20 godina od tog nesuđenog dobitka oca Casillasa, postoje online kladionice, i sigurno se tako nešto ne bi desilo da su tada online bookmakeri postojali, jer tiket doslovno možete uplatiti u bilo koje vrijeme, 24 sata na dan, sedam dana u sedmici, 365 dana u godini – samo jednim klikom.

NAJBOLJA ONLINE KLADIONICA

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!