NaslovnicaVijestiKarijera Didier Drogbe je upravo dobila neobičan i zanimljiv preokret

Karijera Didier Drogbe je upravo dobila neobičan i zanimljiv preokret

Karijera Didier Drogbe je upravo dobila neobičan i zanimljiv preokret. U nogometnom svijetu, ime Didier Drogba znači puno za veliki broj ljudi. Drogba je ostavio svoj trag lijepom igrom sa više različitih timova, ali je njegovo vrijeme u Chelseaju u engleskoj Premier ligi i Obali Slonovače vjerojatno najupečatljivije vrijeme.

Karijera Didier Drogbe

Kao odnedavno, 39-godišnji napadač je prešao u MLS, točnije Montreal Impact od 2015. do 2016. godine, a sada je to veliki korak sa novim timom u potpuno drugoj ulozi.

Dok će Drogba još uvijek postizati golove, on će sada učiniti nešto nešto što je vrlo malo igrača ikada učinilo u povijesti. Kao što je izvijestio The Guardian, Drogba će se pridružiti ekipi Phoenix Risinga iz United Soccer League, kao igrač i suvlasnik.

[su_euro_soccer_bonus]

Kako se priča ističe, Drogba nije igrao nogomet od napuštanja Impacta u studenom, ali on će se pridružiti onome što se naziva “MLS expansion Franchise ownership group”. Drogba je prihvatio priliku za vlastiti dio franšize i pomoći će da ga izgradi na i van terena.

Vjerojatno možete zamisliti da je Drogba bio uzbuđen zbog potencijalno zanimljivog zaokreta u karijeri, a također je govorio o mogućnostima:

“Biti vlasnik i igrač u isto vrijeme je neobično, ali to će biti jako uzbudljivo”, rekao je Drogba. “To je dobar prijelaz, jer želim nastaviti igrati, ali sam skoro napunio 40, a to je važno za mene da se pripremim za moju kasniju karijeru.”

[su_bet365_200_bonus_mali]

Tim je trenutno u mješavini sa 12 drugih timova kako bi potencijalno postao jedan od dvije nove MLS franšize. Dok Drogba preuzima veću ulogu sa grupom, on je također objasnio da je njegov interes i dalje da se vrati u Chelsea i tamo pomogne svom bivšem timu. Bez obzira na to, ponuda iz Phoenixa je bila previše primamljiva, jer je čak odbio mogućnost da igra na drugim mjestima kako bi bio dio toga.

Također pročitajte: Roy Keane predviđa: Da li Barcelona prolazi dalje ili ne?

“Imao sam ponude iz Kine, iz Engleske – iz Premier lige, pa čak i iz Championshipa – ali te ponude su da budem samo igrač” , rekao je Drogba za BBC.

“Ovo je prava ponuda, jer je važno za mene da mislim o igranju, jer uživam u tome, ali i da se fokusiram i na sljedeću fazu svoje karijere.”

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!