NaslovnicaVijestiKlopp nezadovoljan: Ovo više nema smisla!

Klopp nezadovoljan: Ovo više nema smisla!

Trener Liverpoola Jurgen Klopp nezadovoljan je poslije novog poraza njegove ekipe, te istakao kako nema smisla ukoliko nastave ovako igrati.

nezadovoljan

Nogometaši Hulla pobijedili su na svom terenu Liverpool s 2:0, u utakmici 24. kola Premier lige, ali se i dalje nalaze u zoni ispadanja.

Hull je poveo golom Alfreda N’Diayea u 44. minuti, nakon pogreške vratara Liverpoola Simona Mignoleta nije uspio izbiti loptu poslije ubačene lopte. Pobjedu domaćima osigurao je Omar Baye Niasse u 84. minuti, što je njegov prvi gol u Premier ligi.

Hull je ostvario petu pobjedu u prvenstvu i nalazi se na 18. mjestu sa 20 bodova. Liverpool nema pobjedu u posljednjih pet prvenstvenih utakmica i zauzima četvrto mjesto na tablici s 46 bodova.

[su_betathome200e]

Trener Liverpoola, Jurgen Klopp, vidno nezadovoljan, poslije utakmice je izjavio: “Ovo više nema smisla ako ćemo ovako igrati. Da smo igrali cijelu utakmicu kao drugo poluvrijeme, nema šanse da bi oni imali šanse, ali moramo se probuditi, ovo nije prihvatljivo.”

“Razmišljam o puno toga trenutno, a ne znam što bih rekao. Stvarno trebam razmisliti o ovome što se dogodilo.”

“Moramo prihvatiti kritike, razmisliti o njima, pronaći odgovor te reagirati.”

“Nije vrijeme za priče o Ligi prvaka, moramo dati najbolje o sebe i onda neka nas ljudi sude. Znamo koliko dobri možemo biti”, dodao je Nijemac.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!