NaslovnicaVijestiKylian Mbappe imenovao najtežeg protivnika sa kojim se do sada suočio

Kylian Mbappe imenovao najtežeg protivnika sa kojim se do sada suočio

Kylian Mbappe imenovao najtežeg protivnika sa kojim se do sada suočio. Bila je to sjajna sezona za Kylian Mbappea. Ne samo da je postao jedan od najboljih mladih igrača na svijetu, nego je postao i jedan od najtraženijih igrača na tržištu i sve to na kraju pokrivajući sa osvajanjem Ligue 1.

Kylian Mbappe imenovao

Tinejdžer je možda još uvijek na početku svoje karijere, ali već je pokazao da ima svo obilježje budućeg pobjednika Ballon d’Ora i za samo godinu dana se testirao protiv nekolicine najboljih europskih igrača.

Ligue 1 ima sve veću kolekciju zvijezda koje dolaze u francuske klubove, dok je Monacova vožnja do polufinala Lige prvaka obezbijedila Mbappeu da igra protiv nekih ozbiljnih konkurenata.

No, protiv tih igrača, on je postigao impresivnih 26 golova i osam asistencija tijekom kampanje 2016/17.

[su_euro_soccer_bonus]

Ako se navijači pitaju tko je najteži protivnik protiv koga je igrao, ne trebaju se više pitati, nakon što nam je Mbappe otkrio ime u intervjuu za Eurosport.

Bez oklijevanja imenovao je svog najtežeg protivnika, Juventusovog vratara Gianluigi Buffona, sa kojim se nedavno suočio u polufinalu Lige prvaka.

Bilo je mnogo uzajamnog poštovanja između ova dva igrača, gdje je Mbappe čak ukazao kako bi veteran Buffon trebao osvojiti Ballon d’Or zbog svojih napora ove sezone.

18-godišnjak je uspio postignuti gol pored talijanskog reprezentativca tijekom druge utakmice polufinala, ali to je u to vrijeme bio samo utješni gol.

[su_bet365_200_bonus_mali]

U intervjuu je također pohvalio kolegu iz Juventusa, Dani Alvesa, koji je uživao u svojoj vrlo dobroj sezoni.

Također pročitajte: Nakon što mu je istekao ugovor sa Real Madridom, Pepe pronašao novi klub!

Mbappe je trenutno predmet nekih ozbiljnih transfer špekulacija i povezuje se sa velikim novcima, koje nude veliki klubovi.

Međutim, on je prethodno izrazio želju da ostane u Monacu kako bi nastavio svoj napredak.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!