NaslovnicaVijestiLegenda Arsenala kupuje klub iz Premier lige za 200 milijuna funti

Legenda Arsenala kupuje klub iz Premier lige za 200 milijuna funti

Legenda Arsenala kupuje klub iz Premier lige za 200 milijuna funti. Tony Adams je navodno pred završetkom dogovora oko kupovine Crystal Palacea iz Premier lige za 200 milijuna funti.

Legenda Arsenala

Prema David Woodsu, glavnom nogometnom piscu za Daily Stara, Adams i Paul Smith, bivši izvršni član Chelseaja, već dugo traže da preuzmu klub, zajedno sa drugim investitorima, a također kruže glasine da su razgovarali sa Aston Villom i Sunderlandom.

No, sada je riječ o tome da su legenda Arsenala i njegove kolege uspjeli postići dogovor sa Orlovima koji su od 2015. godine bili u vlasništvu dugogodišnjeg predsjednika Stevea Parisha i američkih bilionera Josh Harrisa i David Blitzera.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

A daljnje promjene u vlasništvu čini se da će se dogoditi u Frank De Boerovoj prvoj sezoni u kojoj je zadužen kao menadžer kluba.

Čini se da navijači Crystal Palacea imaju dosta toga za što se trebaju brinuti u ovom trenutku i evo nekoliko reakcija sa Twittera:

https://twitter.com/CPFCMitch_/status/894681321209032705

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!