NaslovnicaVijestiLIVE TRANSFERI: Zadnji sati prijelaznog roka

LIVE TRANSFERI: Zadnji sati prijelaznog roka

U toku je poslednji dan prijelaznog roka u najjačim europskim ligama, klubovima je ostalo još malo vremena da završe svoje poslove na transfer tržištu. Uz nas ispratite poslednje sate prijelaznog roka.

transferi

Manolo Gabbiadini potpisao je za Southampton. Saintsi će platiti Napoliju 20 milijuna eura na ime obeštećenja.

Swansea je doveo Jordana Ayewa iz Aston Ville. “Labudovi” će platiti 6 milijuna eura bivšem prvaku Europe, a u suprotnom smjeru će branič Neil Taylor.

Ajax je doveo “novog Neymara”, Davida Neresa iz Sao Paula. 19-godišnjak je koštao “kopljanike” čak 15 milijuna eura.

Tim Krul, nizozemski vratar i junak sa SP 2014, prelazi u AZ Alkmaar, nakon posudbe u Ajaxu iz Newcastlea, gdje nije odigrao ni minut.

Jese Rodriguez napušta PSG i prelazi u Las Palmas, samo šest mjeseci nakon transfera iz Real Madrida vrijednog čak 25 milijuna eura.

Napadač Watforda, Odion Ighalo uspješno je prošao liječničke preglede u Kini, te bi trebalo da potpiše za Changchun Yatai.

Završen je prijelazni rok u Njemačkoj, Bayer Leverkusen je doveo Leona Baileya iz Genka. Mladi krilni igrač plaćen je visokih 13.5 milijuna eura.

Nema ništa od transfera Mousse Dembelea u Chelsea, napadač ostaje u Celticu.

Veznjak Real Madrida Lucas Silva vratio se u Cruzeiro na posudbu. Velika brazilska nada nije se naigrala u Madridu zbog zdravstvenih problema.

Salvatore Sirigu je prešao u Osasunu. Italijanski vratar je stigao na posudbu iz Seville do kraja sezone.

Luka Milivojević novi je igrač Crystal Palacea. Engleski klub će isplatiti Olympiacosu 15 milijuna eura na ime obeštećenja za srbijanskog reprezentativca.

Klubovi iz Premier lige u ovom prelaznom roku potrošili su 174.6 milijuna funti, a zaradili 205.8 milijuna funti od prodaja, što znači da su zaradili 31.2 milijuna! Nekarakteristično za Engleze, a najzaslužniji za to svakako je upliv kineskog novca.

Sunderland je odustao od Leicesterovog napadača Leonarda Ulloe nakon što je im je odbijena i treća ponuda, u visini od 7.5 milijuna funti.

Lille je definitivno najaktivniji klub poslednjeg dana zimske pijace, pošto je doveo već pet igrača! Šesti bi mogao da bude Ricardo Kishna iz Lazia.

Nenad Milijaš, bivši reprezentativac Srbije i nekadašnji nogometaš Wolverhamptona, vratio se u Crvenu Zvezdu. Poslednji klub 33-godišnjeg veznjaka bio je kineski Nei Mongol.

Branislav Ivanović je na liječničkim pregledima u St. Petersburgu, te bi do ponoći trebalo da potpiše za Zenit.

Reprezentativac BiH Haris Medunjanin, napustio je Maccabi Tel-Aviv te potpisao za Philadelphiu Union, tim iz američke MLS lige.

Demba Ba je i službeno novi igrač Bešiktaša. Napadač je stigao u Tursku iz Shanghai Shenhue.

Andrea Ranocchia je došao u Hull City na posudbu iz Intera.

Emmanuel Adebayor prešao je u Basaksehir, drugoplasirani tim turskog prvenstva.

Mounir Obbadi raskinuo je ugovor sa Lilleom i kao slobodan igrač potpisao za Nice.

Anwar El Ghazi novi je nogometaš Lillea. Francuski klub je platio Ajaxu 8 milijuna eura za krilnog igrača.


Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!