NaslovnicaVijestiManchester United pod istragom FIFA-e zbog transfera Paula Pogbe

Manchester United pod istragom FIFA-e zbog transfera Paula Pogbe

Manchester United pod istragom FIFA-e zbog transfera Paula Pogbe. Francuski veznjak se suočio sa velikom bitkom kako bi uvjerio sve da je njegov dolazak bio vrijedan novca kojim je plaćen, ali teško je poreći da je ove sezone bio važan igrač za svoju ekipu.

Manchester United pod istragom

Pogba je započeo više utakmica od bilo kojeg igrača Uniteda – 48 nastupa u svim natjecanjima – vodio je klub sa uspješnim i ključnim pasovima na utakmici, ne baš uvijek, ali s obzirom na ostale igrače Uniteda i njihovu formu ove sezone bio je solidan.

Netko bi očekivao da će svjetski transferni rekord biti u startnoj liniji kad god je to moguće, ali njegova statistika nije ništa s obzirom na njegov talenat.

Dok Pogba još uvijek nije opravdao plaćeni iznos od 89.3 milijuna funti ove sezone, van terenske aktivnosti bi mogle postati veća zabrinutost.

[su_bet365__1m_spectacular]

Naime, BBC izvještaji tvrde da FIFA traži informacije o transferu Pogbe iz Juventusa, nakon što je uprava pisala njegovim trenutnim poslodavcima ‘tražeći pojašnjenje o dogovoru.’

Vjeruje se da je glavni fokus istrage da sadrži pojedinosti o tome tko je bio uključen u transfer i koliko je novca isplaćeno.

Glasnogovornik Uniteda je izjavio: “Ne komentiramo o pojedinačnim ugovorima, FIFA je imala dokumente otkako je transfer završen u kolovozu.”

Pogba je putovao na skup i prilično neobičan put do mjesta gdje je danas.

[su_euro_soccer_bonus]

Prvo se pridružio Unitedu iz francuskog Le Havrea 2009. godine, prije nego što je tri godine kasnije otišao u Juventus za 1.5 milijuna funti.

Pogba je potom uspješno igrao sa klubom u Seriji A tijekom četiri sezone i potaknuo svoj bivši klub da ga potpiše za rekordnu naknadu od 105 milijuna eura.

Također pročitajte: NEVJEROJATNO: Pogodili smo sve ponuđene tipove za vikend

U međuvremnu, United je također pristao platiti Juventusu 5 milijuna eura bonusa i ostalih troškova uključujući 5 milijuna eura ako Pogba produži svoj ugovor.

Specifičnosti sporazuma bit će izuzetno komplicirane i bit će zanimljivo vidjeti kakve informacije će donijeti istraga FIFA-e.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!