NaslovnicaVijestiMonaco pronašao zamjenu za Mbappea: Vrijedi 100 milijuna, ali ga Monaco može...

Monaco pronašao zamjenu za Mbappea: Vrijedi 100 milijuna, ali ga Monaco može dobiti za 20 milijuna eura

Monaco pronašao zamjenu za Mbappea. Vrijedi 100 milijuna, ali ga Monaco može dobiti za 20 milijuna eura. Nogomet je pun mnogih mišljenja, no svatko bi se složio da je trenutno najtoplija perspektiva u Europi Kylian Mbappe.

Monaco pronašao

Tinejdžerska senzacija je ove sezone u nevjerojatnoj formi, gdje je postigao 25 golova i osam asistencija u 53 utakmice.

Nije iznenađenje da je brz porast Mbappea privukao pozornost najvećih svjetskih klubova, a aktualni nosioci Lige prvaka zainteresirali su se i možda će platiti nevjerojatnih 100 milijuna eura kako bi ga potpisali.

S obzirom da bi kapetan Radamel Falcao također mogao napustiti Monaco ovog ljeta, francuski klub očajnički želi zadržati Mbappea, ali počinju shvatati da će to biti težak zadatak.

[su_bet365__1m_spectacular]

Kao rezultat toga, ekipa Leonarda Jardima počinje planirati život nakon 18-godišnjaka, a igrač koji će ga zamijeniti je otkriven.

Zamjena Mbappea?

Španjolske novine Sport-English objavile su da Monaco razmatra napadača Barcelone Paco Alcacera kao potencijalnu zamjenu za Mbappea.

Francuska ekipa je svjesna pojedinosti u ugovoru španjolskog reprezentativca, iako ima klauzulu od 100 milijuna eura, mogli bi ga potpisati za samo 20 milijuna i spremni su za ponudu.

[su_euro_soccer_bonus]

Alcacer se prošlog kolovoza preselio na Nou Camp, nakon što je postigao 43 gola u 124 nastupa u Valenciji, ali je u posljednje vrijeme u Barceloni malo stao jer ne dobija minutažu koju želi, a i tko bi mogao doći na red od Suareza, Messija i Neymara.

Također pročitajte: Brilijantna reakcija Jose Mourinha nakon Rashfordovog gola iz slobodnog udarca protiv Celte Vigo

Iako je 23-godišnjak pokazao znak poboljšanja u proteklih nekoliko tjedana, postižući šest golova u posljednjih deset utakmica, trebalo mu je do prosinca da postigne svoj prvi službeni gol za Barcelonu. Ukupno je registrovao sedam golova u 25 utakmica.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!