NaslovnicaVijestiMourinho ruši svjetski rekord: 100 milijuna za napadača?!

Mourinho ruši svjetski rekord: 100 milijuna za napadača?!

Manchester United mogao bi da sruši svjetski rekord u transferima ukoliko uspiju dovesti napadača Tottenhama Harryja Kanea.

svjetski rekord

Napadač reprezentacije Engleske i najbolji strijelac Premier lige u nedavno završenoj sezoni, procjenjuje se na oko 100 milijuna funti (oko 114 milijuna eura), koliko je United spreman da izdvoji za realizaciju ovog transfera.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

23.godišnji napadač, koji je dosad upisao 19 nastupa za nacionalni tim, postigao je čak 35 golova u 38 utakmica za Spurse u protekloj sezoni, uz sedam asistencija. Njegov tim je završio na drugom mjestu, te će se u narednoj sezoni natjecati u grupnoj fazi Lige prvaka.

Kane, koji je u klubu iz sjevernog Londona čitavu seniorsku karijeru (u nekoliko navrata je proslijeđivan na posudbe), u 165 nastupa za Tottenham tresao je mrežu 99 puta.

Saznajte kakav je ultimatum postavio Marco Verratti PSG-u

Predsjednik Lyona otkrio koliko Arsenal mora platiti za Alexandrea Lacazettea

Prema navodima medija, Jose Mourinho spreman je da “izvali” 100 milijuna funti na stol, čime bi oborio svjetski rekord koji je postavio upravo United, transferom Paula Pogbe iz Juventusa prošlog ljeta, u vrijednosti od 89 milijuna funti.

United je završio na više nego skromnom šestom mjestu Premier lige, međutim, trijumfom u finalu protiv Ajaxa i osvajanjem Lige Europe, obezbijedio je plasman u grupnu fazu Lige prvaka.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!