NaslovnicaVijestiNa koji način je Wenger uvjerio Lacazettea da se pridruži Arsenalu?

Na koji način je Wenger uvjerio Lacazettea da se pridruži Arsenalu?

Na koji način je Wenger uvjerio Lacazettea da se pridruži Arsenalu? Očekuje se kako će Alexandre Lacazette završiti transfer od 44 milijuna funti iz Lyona u Arsenal u utorak ili srijedu.

Na koji način

26-godišnji francuski napadač trebao bi letjeti u London u utorak kako bi dovršio medicinski pregled, nakon što su se dva kluba konačno dogovorila o naknadi tijekom vikenda.

Ozbiljno povezan sa Arsenalom prošlog ljeta, Lacazette je uvjerio Wengera da ponudi potrebnu novčanu naknadu nakon što je postigao 36 golova prošle sezone.

Francuski internacionalac će postati klubski rekordni transfer, gdje će nadmašiti 42.5 milijuna funti plaćenog Mesut Ozila 2013. godine.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Nakon što se skoro pridružio Atletico Madridu, francuske novine Le Parisien otkrile su da su Alexandre Lacazettea uvjerili da se pridruži Arsenalu.

Topnici nisu uspjeli da se kvalificiraju za Ligu prvaka prvi put od 1998. godine nakon što su završili peti u Premier ligi.

Također pročitajte: Chelsea diktira aktivnosti Arsenala u ljetnom prijelaznom roku: Uništili im šanse za dovođenje velikog pojačanja

Unatoč tomu, Lacazette je prodan ‘projektu’ u Arsenalu, kojeg mu je Arsene Wenger objasnio kada su se upoznali licem u lice u Parizu.

Dvojica Francuza su se sastali sredinom lipnja, prema pisanju Le Parisienu, a Lacazette je u potpunosti uvjeren da je Arsenal idelan klub.

Unatoč nezadovoljstvu navijača, moramo priznati da Wenger i dalje ima auru koja privlači vrhunske igrače u sjeverni London.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!