NaslovnicaVijestiNajbolje pojačanje Real Madrida u povijesti: "On bi trebao osvojiti Zlatnu loptu,...

Najbolje pojačanje Real Madrida u povijesti: “On bi trebao osvojiti Zlatnu loptu, a ne Cristiano Ronaldo”

Najbolje pojačanje Real Madrida u povijesti, proglasili su Luku Modrića u stranim medijima. Cristiano Ronaldo je veliki favorit za ponovno osvajanje Zlatne lopte nakon sinoćne pobjede u finalu Lige prvaka protiv Juventusa, gdje je Real Madrid učinkovito odbranio titulu i prvi je klub koji je to uradio u povijesti ovog natjecanja.

Najbolje pojačanje

Ronaldo je zapravo imao prilično tih nastup, ali je uskočio kada je to zaista trebalo, gdje je Real Madrid ostvario visoku pobjedu od 4-1 u Cardiffu.

Postigao je prvi gol za vodstvo Real Madrida sa Dani Carvajalom na desnoj strani koji je asistirao, prije nego što je njegov udarac sa ruba šesnaesterca završio iza leđa Gianluigi Buffona.

Njegov drugi gol (Madridov treći) donio je Los Blancosima prostora i vremena da smire igru, gdje je optimistično istrčavanje odličnog Luke Modrića i ubacivanje na prvu stativu Ronaldo savršeno završio dajući Realu prednost od dva gola.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Međutim, važno je napomenuti da to nije bio samo ‘Ronaldo show’.

Marcelo, Toni Kroos i Isco su impresionirali, gdje je Madrid postao prva momčad koja je obranila titulu Lige prvaka.

No, Javier Hernandez je iznenadio navijače Real Madrida na Twitteru, gdje je spomenuo jednog zaboravljenih heroja Los Blancosa i vjeruje da bi on mogao pobijediti Ronalda i uzeti Zlatnu loptu.

Modrić je igrao veliku ulogu u madridskom poboljšanju u drugom poluvremenu i doista je smirio bitku na sredini terena.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Hernandez, koji je godinu dana igrao pored Modrića na bernabeu, bio je jako impresioniran, gdje misli da hrvatski reprezentativac zaslužuje biti okrunjen nagradom za najboljeg igrača na svijetu.

Njegov tweet je rekao sve: “Modrić, Zlatna lopta molim !!!!!! Ogroman !!! Čudesan !!!! @LM19official

Također pročitajte: Španjolska segunda, 41. kolo: Analiza i najbolji tipovi za klađenje

Meksikanac je to objavio uz tweetovanje tvrdnje Invictos magazina, gdje tvrde da je Modrić jedno od najboljih Madridovih pojačanja u povijesti kluba.

Unatoč najboljim naporima Hernandeza, Modrić se i dalje smatra ogromnim autsajderom za Ballon d’Or.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!