NaslovnicaVijestiNakon obaranja svjetskog rekorda PSG dovodi novo veliko pojačanje: Parižani plaćaju 100...

Nakon obaranja svjetskog rekorda PSG dovodi novo veliko pojačanje: Parižani plaćaju 100 milijuna eura za vratara

Nakon obaranja svjetskog rekorda PSG dovodi novo veliko pojačanje. Parižani plaćaju 100 milijuna eura za vratara. Samo nekoliko dana nakon što je PSG potvrdio svjetski rekordni transfer, to jest dovođenje Neymara za 222 milijuna eura, najavljuju još jedno ogromno pojačanje.

Nakon obaranja

Prema RMC Sportu, giganti iz Lige 1 razmišljaju o masovnom potezu za golmana Atletico Madrida, Jan Oblaka.

Slovenac je povezan sa prelaskom u PSG u posljednje vrijeme i interes kluba je zaista velik, uz izvješće koje govori da se predsjednik Nasser Al-Khelafi neće odmarati nakon što je napravio najveći transfer u povijesti nogometa i održat će sastanak sa predstavnicima Jan Oblaka glede mogućeg transfera.

PSG već ima dva izvrsna vratara u svojim redovima, a to su Kevin Trapp i 24-godišnji Alphonse Areola, koji je ovu sezonu započeo među stativama za ekipu Unai Emeryja.

Ipak, klub još uvijek želi kupiti Oblaka, koji je Atleticov golman broj 1 otkako se Chelsejev Thibo Courtois vratio na Stamford Bridge.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Oblak je ocijenjen kao jedan od najboljih svestranih vratara na svijetu. Bivši golman Benfice je vezan za Atletico Madrid do 2021. godine i ima nevjerojatnih 100 milijuna eura otpusne klauzule u svom ugovoru – što znači da će PSG od Oblaka napraviti najskupljeg golmana na svijetu.

Izvješća govore kako će PSG testirati Atletico Madrida sa ponudom od 60 milijuna eura, ali bi se pripremili da nakon toga odmah ponude 100 milijuna eura kako bi zaključili sporazum.

Ključni dio ovog transfera jeste da je Atletico ne može registrirati nove igrače do siječnja zbog zabrane transfera koju imaju, tako da ukoliko se desi ovaj transfer, klub iz Madrida neće biti u mogućnosti da ga zamijeni.

Također pročitajte: Ronaldinho imenovao igrača koji bi mogao popuniti prazninu koju je ostavio Neymar u Barceloni

Ukoliko se ovaj transfer ostvari, PSG će postati jedna velika Europska sila, što već i jesu nakon nekoliko velikih transfera.

Oblak je održao mrežu netaknutom u 15 od 30 utakmica u La Ligi prošle sezone.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!