NaslovnicaVijestiNeymarov odlazak se približava: Zvijezda PSG-a prelazi u Barcelonu kao zamjena za...

Neymarov odlazak se približava: Zvijezda PSG-a prelazi u Barcelonu kao zamjena za Brazilca

Neymarov odlazak se približava. Zvijezda PSG-a prelazi u Barcelonu kao zamjena za Brazilca. Izgleda da se Neymarov prelazak u PSG približava završetku, a svi u svijetu nogometa gotovo da su se pomirili sa njegovim odlaskom iz Barcelone za 222 milijuna eura.

Neymarov odlazak

Brazilac je bio odličan prošle sezone, ali izgleda da je umoran od toga što je non stop u sjeni Lionel Messija, a umjesto toga želi voditi PSG i biti glavni u francuskom timu.

Neymar želi da se natječe za Zlatnu loptu i ako mogne voditi Parižane do osvajanja Lige prvaka, on može imati šansu da skine sa trona Messija i Cristiana Ronalda.

S bivšim igračem Santosa koji će gotovo sigurno napustiti Kataloniju, ekipa Ernesta Valverdea morat će potrošiti velike novce da bi našli zamjenu – a čak će možda morati dovesti dvije nove zvijezde.

[su_live_koeficijenti]

Poznati su interesi za Paulo Dybalu, Antoine Griezmanna, Ousmane Dembelea i Kylian Mbappea koji su do sada bili povezani sa prelaskom na Nou Camp.

Ipak, Blaugrana može preusmjeriti svoju pozornost na malo kontraverzniju opciju, pri čemu je Angel Di Maria spomenut i sada se priča kako bi on mogao da napravi tranfser u Barcelonu, piše Mundo Deportivo.

PSG ima mogućnost da uključi Di Mariju u dogovor za Neymara, kao i plaćanje klauzule o oslobađanju kako bi se izbjegle porezne stope, a četiri potencijalne zamjene za Neymara mogle bi biti, Di Maria, Marco Verratti, Adrien Rabiot i Julian Draxler.

[su_live_koeficijenti_v2]

Argentinac je u Parizu imao ravnodušnu sezonu nakon što se preselio iz Manchester Uniteda, što znači da će francuski klub vjerojatno biti spreman da ga pusti ovog ljeta.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!