NaslovnicaVijestiNeymarov otac objasnio zašto je Barcelona izgubila njegovu podršku

Neymarov otac objasnio zašto je Barcelona izgubila njegovu podršku

Neymarov otac objasnio zašto je Barcelona izgubila njegovu podršku. Neymar se suočio sa kritikom zbog prelaska u PSG iz Barcelone. Brazilac je inzistirao da taj potez nije samo o novcu, ali uvijek će biti navijača koji imaju svoje sumnje.

Neymarov otac

25-godišnjak je sada jedan od najplaćenijih igrača na svijetu, gdje će zarađivati nevjerojatnih 600.000 eura tjedno nakon oporezivanja.

Ipak, kada je upitan o svojoj odluci da napusti Nou Camp, Neymar je na konferenciji za novinare rekao:

“Htio sam veći izazov, a moj srce je donijelo tu odluku i slijedio sam srce. Želim pomoći ovom klubu da postigne i osvaja trofeje.”

“Nije to da sam želio biti velika zvijeza u Barceloni. To nije ono što tražim ovdje. Tražim nove izazove, nove trofeje i to je ono što me motivira.”

[su_no1forfootball]

Mišljenja su podijeljena kada je u pitanju Neymarovo dokazivanje u Ligi 1. Budući da je natjecanje znatno slabije nego La Liga, osvajanje naslova neće ušutkati kritičare.

Čak je i njegov vlastiti otac sumnjao u njegov transfer, jer, ipak, Barcelona je Barcelona.

Agent Neymara Jr. je njegov otac Neymar Senior i on drži golemu količinu utjecaja u njegovoj karijeri i bio je vrijedan saveznik Barcelone, dok su se borili da ga zadrže.

Međutim, otkrio je da, iako je bio na Barcinoj strani, njegova strana se brzo promijenilo.

Raspravljajući o bonusu u iznosu od 26 milijuna eura, koje mu nisu plaćene od strane Barcelone, Neymar Senior je rekao: “Ako ne platite, ne mogu ništa poduzeti.”

“U tom trenutku, Barca je izgubila moju podršku. Nisu htjeli da plate bonus koji su obećali, a to je bonus za odanost klubu.”

[su_bonus]

Šefovi Blaugrane su odbili isplatiti njegov bonus, jer Neymar nije smio pregovarati sa drugim klubovima prije 31. srpnja.

U međuvremenu, pohranili su novac u javni bilježnik sve dok se situacija ne riješi.

Također pročitajte: Ronaldinho imenovao igrača koji bi mogao popuniti prazninu koju je ostavio Neymar u Barceloni

Dodatni uvjet je bio da javno izjavi svoju predanost klubu, što očito nije uradio.

Sada kada je Neymar Jr. službeno proglašen PSG-ovim igračem, saga bi trebala biti gotova.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!