NaslovnicaVijestiOdlična uvertira za vikend: Kako smo u dva dana pogodili 10 tipova?

Odlična uvertira za vikend: Kako smo u dva dana pogodili 10 tipova?

Odlična uvertira za vikend: Kako smo u dva dana pogodili 10 tipova?

Iza nas odlična dva dana! Članovi Svijet Klađenja foruma u prethodna dva dana pogodili su čak 10 tipova! Riječ je o utakmicama druge talijanske i francuske lige koje su došle kako smo i očekivali. Par dana prije utakmica imali ste priliku na našem forumu čitati analize i razmjenjivati mišljenja sa nama o ovim susretima. Nadamo se da ste ‘ispratili’ ove prijedloge, a onima tko jesu čestitamo i želimo još uspješniji vikend.

pogodili 10 tipova

Odlična serija krenula je tipovima za 42. kolo talijanske Serie B, a utakmice su se igrale u četvrtak. Naš iskusni član je prognozirao četiri para iz talijanske Serie B. Uglavnom se radilo o timovima kojima su pobjede neophodne za vrh tabele, odnosno opstanak u drugom rangu talijanskog nogometa. Njegove prognoze pokazale su se kao odlične jer je 42. kolo talijanskog drugoligaškog nogometa došlo baš onako kako su članovi našeg foruma očekivali. Među pogođenim parovima u talijanskoj Seriji B nalazi se čak i jedan neriješen ishod, a riječ je o susretu Cesene i Verone.

REGISTRUJ SE NA NAŠ FORUM
Naš dugogodišnji član se nakon završetka utakmica zadovoljno pohvalio dobitnim listićima, a isto su uradili i ostali članovi našeg foruma.

Odlična serija se nastavila i danas. Danas je pogođeno šest parova iz francuske druge lige, gdje je situacija bila slična onoj u talijanskom drugom rangu jučer. Nakon večerašnjih utakmica francuske druge lige, članovi su imali itekako razloga za zadovoljstvo. Na fotografiji ispod možete vidjeti analize prije početka utakmica u Francuskoj.

Tu su naravno i dobitni tiketi za danas. Što reći osim, odličan dan. Nadamo se još boljem vikendu.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!