NaslovnicaVijestiPaul Pogba imenovao svoja dva uzora koji su mu najviše pomogli u...

Paul Pogba imenovao svoja dva uzora koji su mu najviše pomogli u njegovoj karijeri

Paul Pogba imenovao svoja dva uzora koji su mu najviše pomogli u njegovoj karijeri. U nešto više od godinu dana, Paul Pogba je postao jedan od lidera u ekipi Manchester Uniteda, ali imenovao je dva legendarna igrača koja su njegovi uzori na Old Traffordu.

Paul Pogba imenovao

Bilo je mnogo pitanja i kritika prošle godine kada je Manchester United potrošio 89 milijuna funti na Paul Pogbu, što ga je učinilo najskupljim nogometašem na svijetu u to vrijeme.

Mnogi su se pitali, vrijedi li on toliko, pogotovo jer nije bio najbolji igrač na svijetu. No, polako tijekom sezone njegova forma se poboljšala i postao je iznimno važan igrač za United.

To je bilo dokazano početkom ove sezone, a vikendom, s Pogbom koji je ozlijeđen, njihova veza nije izgledala dinamično.

Unatoč tome što mu je samo 24 godine, bivši igrač Juventusa postao je vodeći igrač na terenu za Crvene đavole i očito ima izvrsnu vezu sa nekim svojim suigračima.

[su_live_koeficijenti]

Uskoro postaje uzor za svoje kolege, ali Pogba, nakon što je pričao na Unitedovom programu, imenovao je svoja dva uzora na Old Traffordu.

“Naučio sam mnogo od Paul Scholesa i Michaela, a još uvijek učim od Michaela, on je primjer za mene i uvijek ga gledam na treningu.”

“Slušam njegove savjete, a prije utakmice dolazi da razgovara sa mnom i on me pita mnogo stvari, razgovara sa mnom, kako bi me održao mirnim. Iskreno, on mi je mentor i netko u koga se ugledam.”

[su_bonus]

“Scholesy možda više nije ovdje, ali kada sam bio mlađi mnogo sam ga gledao. To što sam ušao umjesto njega u njegovom oproštajnom meču, to je bio moj san i on je ostvaren.”

Scholes je i dalje bio Unitedov igrač kada je Pogba prolazio kroz mlade ekipe, ali umirovljen je nedugo poslije toga.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!