NaslovnicaVijestiPavel Nedved se vratio iz mirovine u 45 godini

Pavel Nedved se vratio iz mirovine u 45 godini

Pavel Nedved se vratio iz mirovine u 45 godini. 14 godina nakon osvajanja Zlatne lopte, taj poznati ‘plavušan’ Pavel Nedved će još jednom milovati nogometne terene.

Pavel Nedved

Nedved, koji je krajem 2008/09 sezone, nakon što je napravio 247 nastupa za talijanske divove Juventus, okačio svoje kopačke o klin će sada igrati zajedno sa svojim sinom u češkom amaterskom klubu FK Skalna.

Da budemo precizniji, 45-godišnjak je svoju karijeru započeo u FK Skalni, pridružio se klubu u dobi od 5 godina, a zatim je sa osam godina igrao na razini mladih.

Skalna je najavila potpisivanje Nedveda na svojoj službenoj Facebook stranici, zajedno sa slikama na kojim se potpisuje na ugovor.

[su_bonus]

Potvrdili su potpisivanje igrača, ali zbog njegovih dužnosti kao p otpredsjednika Juventusa, češki klub nije siguran kada će Nedved biti u mogućnosti napraviti svoj debi.

Evo nekoliko slika sa Facebooka:

Nedved je imao spektakularnu 18-godišnju karijeru u nogometu, čineći 91 nastup u Češkoj, dok je igrao za Juventus, Lazio i Spartu Prague.

Dobitnik Zlatne lopte s pravom se smatra jednim od najvećih u svojoj generaciji, a on je također igrao zajedno sa nekim od najvećih igrača u to vrijeme, uključujući Alessandro Del Piera, Lilian Thurama i Gianluigi Buffona.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!