NaslovnicaVijestiPioli: Idemo u Torino da se nadigravamo

Pioli: Idemo u Torino da se nadigravamo

Trener nogometaša Intera Stefano Pioli rekao je da je njegova momčad odlučna u namjeri da pobijedi Juventus u predstojećem meču, naročito poslije poraza od Lazia. “Idemo u Torino da se nadigravamo”, poručio je.

idemo

Inter je ranije ovog tjedna eliminiran iz Kupa Italije pošto je izgubio od Lazia, a ekipu iz Milana u nedjelju očekuje meč protiv lidera Serije A u Torinu.

“Idemo u Torino poslije poraza, ali smo još odlučniji poslije tog neuspjeha. Bićemo spremni” rekao je Pioli za talijanske medije.

“Suočavamo se s timom koji je najbolji u ovom trenutku, posebno kod kuće. Imamo svoje oružje, idemo u Torino da se nadigravamo. Svi znamo koliko je ta utakmica važna i spremni smo za nju” dodao je trener Intera.

[su_betathome200e]

Inter je, nakon 22 odigrana kola, četvrti na tabeli Serije A sa 42 boda, dok je Juventus prvi sa devet bodova više.

Ovo će biti 168. po redu Derby d’Italia u Serie A: Juventus je slavio 79 puta, naspram Interovih 46 pobjeda, a 42 duela završena su neriješenim rezultatom. Inter je bio prvi tim koji je porazio Bianconere na njihovom novom stadionu (3:1 u studenom 2012). To je bila jedina pobjeda za tim iz Milana u poslednjih 10 utakmica na Juventusovom terenu.

Utakmica se igra u nedjelju od 20:45.

Juventus v Inter: Analiza i prijedlog za klađenje

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!