NaslovnicaVijestiPique urlao na predsjednika lige: "Ti, ti, baš ti, jesi li vidio...

Pique urlao na predsjednika lige: “Ti, ti, baš ti, jesi li vidio ovo?”

“Ti, ti, baš ti, jesi li vidio ovo?”, grmio je Pique na prvog čovjeka španjolskog prvenstva, a o ovom incidentu bruje svi mediji na Pirinejima

vidio ovo

Messijeva majstorija iz slobodnog udarca u 90. minuti donijela je prvaku samo bod na gostovanju Villarrealu (1:1), pa su nezadovoljni Katalonci kiptali od bijesa poslije meča. U derbiju im nije dosuđen čisti penal, bilo je još nekih grešaka arbitara na njihovu štetu, što temperamentni Gerard Pique nije mogao “progutati”. Kapetan Barçe se po završetku utakmice zaletio prema loži u kojoj se nalazio Tebas, prijetio mu prstom i urlao:

“Ti, ti, baš ti, jesi li vidio ovo?”, grmio je Pike na prvog čovjeka španjolskog prvenstva, a o ovom incidentu bruje danas svi mediji na Pirinejima.

Zna se da već duže vrijeme postoji velika netrpeljivost između Barcelone i Tebasa, koji je izjavio da je navijao za Real, kad je bio mlađi. Rat se rasplamsao prije nekoliko mjeseci poslije meča s Valencijom na “Mestallii” jer je tada Tebas izjavio da su Neymar i Suarez pogođeni bočicama zbog toga što su provocirali domaće navijače. Katalonski klub od tada inzistira na njegovoj smjeni.

Piqueova prijetnja je s druge strane i izraz frustracija zbog Barçinih loših rezultata u prvenstvu. “Blaugrana” je tek treća poslije 17. kola, najveći rival Real joj bježi pet bodova a “kraljevi” imaju i utakmicu manje. Prva zvijezda momčadi Leo Messi mjesecima oklijeva produžiti ugovor, aktualan je i sukob trenera Luisa Enriquea s vezistom Ivanom Rakitićem, pa se uvelike priča da će Hrvat uskoro napustiti klub.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!