NaslovnicaVijestiPoznato je ko će biti novi trener Barcelone!

Poznato je ko će biti novi trener Barcelone!

Prema saznanjima katalonskog dnevnika El Correa, poznato je ko će biti Barcelonin novi trener!

novi trener

Barcelona će ovu sezonu završiti bez trofeja, s obzirom na to da je u trenucima dok pišemo ovaj tekst, Real Madrid nadomak naslova La Lige, za šta im je dovoljan bod na gostovanju Malagu gdje su trenutno u vođstvu, a Barca na Nou Campu gubi od Eibara.

[su_bet365__1m_spectacular_veliki]

Luis Enrique je prije nekoliko sedmica objavio da napušta klupu Barcelone, što je pokrenulo lavinu spekulaciju o tome ko bi mogao da ga naslijedi.

Glasine su lansirale Ronald Koemana u prvi plan, no izgleda da nizozemski stručnjak ipak neće sjesti na klupu Blaugrane.

Xavi imenovao pet najboljih veznih igrača na svijetu

Predsjednik Lyona potvrdio u koji klub Lacazette odlazi ovog ljeta

Gonzalo Higuain otkrio kako mu je majka spasila život

Da li je došlo vrijeme za rastanak Modrića i Reala?

Prema navodima katalonskog El Correa, uprava Barce je obznanila da će novi trener biti Ernesto Valverde, aktualni trener Athletic Bilbaoa.

Valverde je upoznat sa tradicijom, očekivanjima i mentalitetom u velikom klubu poput Barce, pošto je u igračkim danima nosio upravo dres katalonskog velikana.

Kako dalje navodi As, Josep Maria Bartomeu je već otkrio momčadi klupsku odluku o imenovanju 53-godišnjeg španjolskog stručnjaka za glavnog trenera. Valverde je na Camp Nou proveo dvije godine (1988.1990).

Zvanična promocija Valverdea trebalo bi da bude obavljena 29. svibnja, dan nakon finala Copa Del Reya, u kojem će Barcelona igrati protiv Alavesa.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!