NaslovnicaVijestiPredsjednik Barcelone potvrdio glasine o mogućem napuštanju La Lige zbog referenduma Katalonije

Predsjednik Barcelone potvrdio glasine o mogućem napuštanju La Lige zbog referenduma Katalonije

Predsjednik Barcelone potvrdio glasine o mogućem napuštanju La Lige zbog referenduma Katalonije! Josep Maria Bartomeu priznaje mogućnost napuštanja lige ako Katalonija dobije neovisnost od Španjolske. Predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu izjavio je kako bi klub trebao i morao raspravljati o mogućnosti napuštanja La Lige kada bi Katalonija postala neovisna od Španjolske.

Predsjednik Barcelone potvrdio glasine

Katalanski referendum o nezavisnosti, koji se smatra nezakonitim, bio je obilježem nasiljem i neredima u nedjelju, a Barca je bila prisiljena igrati protiv Las Palmasa bez publike na Camp Nou. Bartomeu je kazao kako će budućnost Barcelone u La Ligi morati biti razmatrana ukoliko Katalonija postane nezavisna.

“O ovoj situaciji do sada nismo raspravljali”, rekao je u ponedjeljak.
“Ali, s obzirom na stvari koje se mogu dogoditi u budućnosti, to je nešto o čemu će upravni odbor raspravljati, te ćemo pokušati pronaći najbolje rješenje. Izbori su u toku, čekamo kako će se situacija razvijati,pa ćemo vidjeti što ćemo učiniti. ”

[su_no1forfootball]

Katalonsku ministar sporta, Gerard Figueras, sugerirao je da bi Barca mogla igrati u Premier ligi ako se Katalonija odvoji od Španjolske, navodeći Swansea City kao primjer kluba iz druge zemlje koja se takmiči u Engleskoj ligi.

>> Alexandre Lacazette želi pomoći Arsenalu da dovede jednog od najboljih igrača na svijetu

“U slučaju neovisnosti, katalonski timovi u La Ligi – Barcelona, ​​Espanyol i Girona – morat će odlučiti gdje žele igrati: u španjolskoj ligi ili susjednoj zemlji poput Italije, Francuske ili Premier lige”, rekao je Figueras.

“Sada u Španjolskoj postoje momčadi iz drugih zemalja koje igraju u nacionalnim ligama: klubovi iz Andorre u nogometu i košarci. Monaco igra u Francuskoj, u Engleskoj velški klubovi. Ne mislim da Uefa ima nešto protiv toga. ”

Barcelona je u svojoj historiji 24 puta postala prvak Španije, dok je vodećem Real Madridu to uspjelo 33 puta.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

[/ess

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!