NaslovnicaVijestiPredsjednik Villarreala: Suci su napustili utakmicu sa torbama Reala

Predsjednik Villarreala: Suci su napustili utakmicu sa torbama Reala

Trener Real Madrida Zinedine Zidane pohvalio je svoje nogometaše jer poštuju suce, nakon što se igrač Barcelone Gerard Pique na društvenim mrežama žalio na suđenje. Predsjednik Villarreala tvrdi da su sudije napustile utakmicu s torbama Real Madrida.

predsjednik Villarreala

“Ne pričam o sucima, a o njima ne pričaju ni moji nogometaši. Poštujemo suce. U tom smislu naši igrači su spektakularni. Nogometaši su koncentrirani samo na ono što moraju raditi na terenu. Vrlo sam ponosan na moje igrače pošto svi veoma poštuju suce, podržavam ih.”, rekao je Zidane.

Nakon kontroverznog penala koji je dosuđen Realu u pobjedi poslije preokreta nad Villarrealom od 3:2 u nedjelju, Pique je na društvenim mrežama postavio priče i fotografije kojima je nagovijestio da Real ima pomoć sudaca.

Pique je postavio komentare na Instagramu u kojima je spomenuo sudačke greške na štetu Barcelone i one koje pomažu Realu.

Predsjednik Villarreala Fernando Roig žalio se poslije utakmice i rekao da su suci napustile stadion noseći torbe Real Madrida, u kojima su bili razni pokloni.

“Svatko može pričati što želi. Mi naš uspjeh postižemo na terenu. Ne želim ulaziti u izjave nogometaša i predsjednika. Nitko ne može spriječiti ljude da govore što žele. Ono što mi je važno jesu moji nogometaši, a oni su primjer poštovanja i profesionalizma. Tako je uvijek bilo u Real Madridu.”, naveo je Zidane.

Kapetan Reala Sergio Ramos jučer je rekao da se kritike na račun kluba iz Madrida očekuju od nekoga kao što je Pique, koji stalno izražava mišljenje na društvenim mrežama. Trener Barcelone Luis Enrique nije želio da se miješa.

“Nemam što reći o tome. Već znate što mislim i to neću promijeniti.”, rekao je Enrique.

Real je nakon pobjede u nedjelju zadržao prvo mjesto na tablici s bodom više, ali i utakmicom manje od Barcelone. “Kraljevski” klub će sutra na svom terenu igrati protiv Las Palmasa.

Barcelona je u nedjelju pobijedila Atletico Madrid sa 2:1 golom Lionela Messija. Barcelona će sutra igrati na Camp Nou protiv Sportinga iz Gijona.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!