NaslovnicaVijestiRoman Abramović razbio banku: Conte dovodi tri ključna igrača za 125 milijuna...

Roman Abramović razbio banku: Conte dovodi tri ključna igrača za 125 milijuna funti

Roman Abramović razbio banku. Conte dovodi tri ključna igrača za 125 milijuna funti. Sa transfer rokom koji se službeno otvara danas, najbolji europski klubovi pokušavaju mnogo ranije završiti svoje transfere.

Roman Abramović razbio

Real Madrid je već izazvao nekoliko naslova u novinama ovog ljeta. Prije nekoliko tjedana, izvijestio je da je Cristiano Ronaldo spreman napustiti Los Blancose.

Navodno je bio toliko nezadovoljan tvrdnjama o poreznim prevarama da je rekao da je spreman napustiti Španjolsku također, stavljajući Manchester United na visoku razinu upozorenja.

Međutim, najbolji igrač svijeta šutio je dok je bio na međunarodnoj dužnosti sa Portugalom, a čini se da se cijela saga završava, a 32-godišnjak vjerojatno ostaje u Madridu.

To nije samo potencijalni odlazak iz Reala sa kojim je dobio pozornost prošlog mjeseca. Kylian Mbappe je povezan sa prelaskom u Španjolsku, zajedno sa Liverpoolom i Arsenalom.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

No, s njegovom cijenom od oko 100 milijuna funti, koju čak ni Real neće platiti za 18-godišnjaka, bez obzira na to koliko je poseban.

Jedna momčad koja je spremna potrošiti preko 100 milijuna funti ovog ljeta je Chelsea, ali ne na Mbappea, nego trojac koji bi mnogo značio Conteovoj ekipi. To barem kažu izvještaji iz Telegrapha.

Antonio Conte je prošle sezone osvojio naslov Premier lige, završivši daleko od svojih protivnika.

Međutim, imali su nešto lakšu sezonu, gdje nisu igrali u europskim natjecanjima. Budući da se nisu kvalificirali ni za jedno natjecanje prošle sezone, imali su mnogo manje utakmica od svojih konkurenata.

Ali sada se vraćaju u Ligu prvaka. Plavci će htjeti dovesti pojačanja svjetske klase za izazov sa elitnim klubovima tijekom sljedeće sezone.

[su_bonus]

Prema pisanju nekih izvještaja iz Engleske, Tiemoue Bakayoko, Antonio Rudiger i Alex Sandro su igrači na koje je Roman Abramović spreman potrošiti do 125 milijuna funti.

Koštat će ga oko 35 milijuna funti kako bi osigurao Bakayokoa iz Monaca i 30 milijuna funti za Rudigera iz Rome. To su baš dobri dogovori za ova dva igrača.

Također pročitajte: Chelsea diktira aktivnosti Arsenala u ljetnom prijelaznom roku: Uništili im šanse za dovođenje velikog pojačanja

Sandro je skupi dio Chelseajevog plana. Telegraph sugerira da će klub unaprijediti svoje pregovore za lijevog beka sljedećeg tjedna, a njegova naknada može porasti na preko 60 milijuna funti.

Sva trojica igrača bi mogla koštati preko 125 milijuna funti. No, s Chelseajom koji će vjerojatno izgubiti Nemanju Matića, čini se da će ovaj novac biti dobro iskorišten.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!