NaslovnicaVijestiRonaldinho savjetovao Neymara: Evo što mu je rekao u vezi transfera u...

Ronaldinho savjetovao Neymara: Evo što mu je rekao u vezi transfera u PSG

Ronaldinho savjetovao Neymara. Evo što mu je rekao u vezi transfera u PSG. Svjetski nogomet je pun glasina o Neymarovom prelasku u PSG ovog ljeta, transfer koji bi oborio svjetski rekord.

Ronaldinho savjetovao Neymara

Klauzula u brazilčevom ugovoru iznosi 222 milijuna eura, a španjolska Marca tvrdi kako će PSG morati nadoknaditi oko 110 milijuna eura od prodaje igrača kako bi izbjegli sankcije FIFA Fair Playa, ukoliko bi osigurali Neymarov potpis.

Nitko nije mogao predvidjeti ovaj potez prošle godine. Uostalom, zašto bi Neymar želio razbiti povijesni MSN na Nou Campu s Lionel Messijem i Luis Suarezom?

[su_live_koeficijenti_v2]

Dok se priča o Neymarovim namjerama svaki dan – ovisno o tome koga slušate i koja zvijezda Barcelone govori – izgleda sve vjerojatnije da će brazilski internacionalac završiti u glavnom gradu Francuske.

Jedan čovjek koji je napravio obrnut potez je njegov legendarni sunarodnjak Ronaldinho.

Nakon što se preselio u PSG iz brazilskog kluba Gremio, Ronaldinho je osigurao transfer od 30 milijuna eura u Barcelonu i postao jedan od najboljih igrača svijeta.

Govoreći iz iskustva, R10 je imao neke vrijedne savjete za Neymara.

“Mogu samo reći da slijedi svoje srce i bude sretan, da radi stvari koje mu njegovo srce kaže”, rekao je Ronaldinho na konferenciji za medije.

Nije iznenađujuće, predsjednik Barcelone Josep Bartomeu to ne vidi tako bijelo na crno. Međutim, također je jasno dao konačnu odluku za Neymara.

“Oni moraju platiti klauzulu, sve do posljednjeg novčića”, rekao je Bartomeu za ESPN.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Želimo da Neymar ostane, ali postoje klauzule. Ako želi otići, oni to moraju platiti i onda može ići.”

“Znate da igrači odlučuju žele li otići ili ostati, ali što se tiče Barcelone, mi ga želimo u svojim redovima, potreban nam je, jer ako želimo pobijediti, potrebni su nam najbolji igrači.”

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!