NaslovnicaVijestiRonaldo: Real sam napustio protiv svoje volje

Ronaldo: Real sam napustio protiv svoje volje

Jedan od najboljih nogometaša u povijesti, Luiz Nazario de Lima Ronaldo, popularniji kao ‘brazilski Ronaldo’ priznao je da za medije da je Real Madrid napustio protiv svoje volje 2007. godine kada je madridski tim vodio Fabio Capello.

protiv svoje volje

Brazilski nogometaš je postigao 104 pogotka u 177 nastupa za Real Madrid u periodu između 2002. i 2007. godine, ali je Ronaldo igrao samo 13 utakmica u svojoj posljednjeoj polusezonu pod vodstvom Capella u Real Madridu koji je tvrdio da Ronaldo ima viška kilograma, te zbog toga nije u prvom planu.

“Napustio sam Real protiv svoje volje. Krenuli su problemi sa Capellom, mogao sam imati samo 100 grama više i bio bih van tima.”, rekao je Ronaldo za Fox Sports Brazil.

>>Barça osvojila Kup kralja u oproštajnoj utakmici Luisa Enriquea

“Naposljetku, ja sam tolerantna osoba i uvijek gledam i sa druge točke gledišta, ali sa Capellom nisam imao razmijevanja. Shvati osam njegovu ulogu kao trenera, ali ponekad, u nogometu ne čini razliku 100 ili 200 grama više težine.”, riječi su bivšeg brazilskog nogometaša.

“Naš odnos se svakim danom pogoršavao, sve dok nije došlo do mog odlaska. Ako bih nekada igrao loše on bi rekao da je to zbog viška težine.”, rekao je Ronaldo koji je zatim otišao u Milan u kojem je igrao još godinu dana.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!