NaslovnicaVijestiRyan Giggs imenovao najboljih 11 u Premier ligi ove sezone

Ryan Giggs imenovao najboljih 11 u Premier ligi ove sezone

Ryan Giggs imenovao najboljih 11 u Premier ligi ove sezone. Uz sezonu 2016/17 koja se sada bliži kraju, experti i novinaru počinju da sastavljaju najboljih 11.

Ryan Giggs imenovao

PFA lista je sada izašla i oblici glasovanja su proslijeđeni donosiocima odluka za veliku najavu u svibnju.

No, oni nisu jedini, od kojih je traženo da izaberu najbolji tim, gdje je Telegraph zatražio njihovog kolumnista Ryan Giggsa za svoje mišljenje.

Giggs zna što je potrebno da bi bio u timu godine, nakon što je bio uvršten u nekoliko njih u svojoj karijeri.

[su_euro_soccer_bonus]

Svatko će imati nekoliko igrača koji nedvojbeno zaslužuju da se nađu u timu godine, ali Giggs je odabrao jedno ili dva iznenadna izbora koji su nadoknadili njegovih 11 i bez sumnje fanovi će imati nešto za reći nakon njegovih odluka.

No, gledajući na to, teško je tvrditi da njegovih 11 nisu jaki igrači. Opredijelio se za formaciju 4-2-3-1, momčad koju je izabrao pokazuje dobru količinu ravnoteže i individualnog rada.

Na golu je odabrao Manchester Unitedovog David de Geu. Španjolac je bez sumnje jedan od najboljih čuvara u Premier ligi, iako Giggs priznaje da su Hugo Lloris i Thibo Courtois zadržali mrežu netaknutom više puta od De Gee ove sezone.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Na stražnjoj strani, izabrao je Unitedovog igrača Antonio Valenciju. Giggs vjeruje da ekvadorski reprezentativac ima svoju najbolju sezonu u klubu, jer se pretvara u desnog beka. David Luiz i Toby Alderweireld čine njegova zadnja dva igrača, a Danny Rose se ušuljao na lijevu stranu obrane.

Giggs uspoređuje Rosea sa Patrice Evrom, iako je trenutno ozlijeđen, svi moramo priznati da je dobro odigrao ove sezone.

Prvi Giggsov izbor za igrača koji će biti ispred obrane je N’Golo Kante i drugi je Tottenhamov Moussa Dembele. Premda da nije šok vidjeti Kantea u najboljih 11, Dembeleovo uključivanje u ekipu je jednostavno došlo zbog činjenice da ima dobru staminu i uvijek može završiti svih 90 minuta.

Također pročitajte: Neprijatan i smiješan razlog zbog kojeg će Mesut Ozil biti prisiljen da ostane u Arsenalu

Dalje, Giggs je imenova par iz Chelseaja i Tottenhama, sa Dele Allijem i Eden Hazardom, dok Adam Lallana završava ofanzivni trio.

“Još jedan trenutno ozlijeđen, ali on je bio glavni dio ono što čini Liverpoolov sustav rada. Visoku energiju i veliku kvalitetu kada je sa loptom.”, rekao je Giggs za engleskog reprezentativca.

I na kraju, napadač, još jedan igrač Spursa. Harry Kane. Došao je ispred Romelu Lukakua i Diego Coste zbog svoje brzine i spremnosti da dadne što više može za tim.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!