NaslovnicaVijestiRyan Giggs otkrio tko je po njemu najbolji igrač svih vremena: Cristiano...

Ryan Giggs otkrio tko je po njemu najbolji igrač svih vremena: Cristiano Ronaldo ili Lionel Messi?

Ryan Giggs otkrio tko je po njemu najbolji igrač svih vremena. Cristiano Ronaldo ili Lionel Messi? Ryan Giggs je nakon finala Lige prvaka otkrio za koga misli da je najbolji igrač svijeta, Lionel Messi ili Cristiano Ronaldo.

Ryan Giggs otkrio

Portugalska zvijezda je postao prvi igrač koji je postigao gol u tri finala Lige prvaka, a njegov tim je postao prvi koji je odbranio ovu titulu u povijesti, otkako je ovo natjecanje dobilo ime Liga prvaka.

Los Blancosi su sinoć ubjedljivom pobjedom nad Juventusom u Cardiffu osvojili i obranili titulu Lige prvaka, gdje je Cristiano Ronaldo postigao dva gola.

Uoči finala, kladionice su Ronalda favorizirale za osvajanje Zlatne lopte za 2017. godinu, nakon njega je bio Buffon, a tek na trećem mjestu Lionel Messsi. Naravno, da je Juventus osvojio, Buffon bi bio glavni favorit, ali s obzirom da to nisu uspjeli, Cristianu Ronaldu se smiješi još jedna nagrada za najbolje igrača na svijetu, gdje će se izjednačiti sa Messijem na pet osvojenih Zlatnih lopti.

Ove sezone je osvojio La Ligu i Ligu prvaka sa Real Madridom, a završio je kao i prvi strijelac Lige praka. Nikada dosta nagrada za Portugalca. Zaista, svaka mu čast.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

No, Ryana Giggsa su pitali da li je Cristiano Ronaldo bolji od igrača kojeg svi smatraju jednim od najboljih svih vremena, Lionel Messija.

Evo što je Giggs rekao kada su ga pitali tko je od ovih velikana bolji igrač…

“Pa, igrao sam sa Cristianom, pa ću reći Cristiano”, citirali su Velšanina.

“Ali, obojica su veliki igrači. Živimo u dobu u kojoj svake sezone gledamo legende u njihovoj najboljoj formi, gdje se natječu za najboljeg igrača na svijetu svake godine.”

Također pročitajte: Španjolska segunda, 41. kolo: Analiza i najbolji tipovi za klađenje

“To je neprocjenjivo, ali Cristiano je to učinio u Portugalu, očito i u Engleskoj i La Ligi.”

“Mislim da je to Cristiano Ronaldo, ali samo zbog navedenih činjenica.”

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!