NaslovnicaVijestiSlaven Bilić: Nemanja Matić mi duguje večeru

Slaven Bilić: Nemanja Matić mi duguje večeru

Slaven Bilić: Nemanja Matić mi duguje večeru

Trener West Hama Slaven Bilić otkrio obećanje Nemanje Matića, prije utakmice, ukoliko njegov tim otkine bod Tottenhamu. Naime Matić je obećao večeru. West Ham je u petak navečer igrao meč protiv Tottenhama za čiji je ishod bila zainteresirana i treća strana – Chelsea.

nemanja matić mi duguje

Vodeći tim Premijer lige nadao se da će “čekićari” uzeti bar bod Totenhemu, direktnom rivalu u bori za šampionsku titulu. Ali, West Ham ne samo da je uzeo bod, nego je “častio” Chelsea, uzevši sva tri boda “pevcima”, prekinuvši tako i njegovu sjajnu seriju od devet uzastopnih pobjeda.

Pobjedom nad Tottenhamom, West Ham je otvorio vrata šampionskom slavlju Chelseaja. Poslije utakmice, trener West Hama Slaven Bilić otkrio je i pikanteriju. Upitan je li mu možda kolega iz Chelseaja Antonio Conte poslao neku bocu kvalitetnog talijanskog vina, Bilić se u izjavi za Sport klub nasmijao, a onda otkrio:

[su_bet365__1m_spectacular_veliki]

“Ne, nije Conte. Matić mi je prije utakmice poslao poruku. To je sjajan momak, skroman, fantastičan igrač. Napisao mi je – ako uzmemo bod plaćati večeru”.

A vi ste uzeli tri. Što će sad platiti?

“Ma, isto je, tri ili jedan – večera”, nasmijao se Bilić.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!