NaslovnicaVijestiŠokirat će te se kada saznate šta je Coutinho izjavio prilikom potpisivanja...

Šokirat će te se kada saznate šta je Coutinho izjavio prilikom potpisivanja novog ugovora u januaru!

Šokirat će te se kada saznate šta je Coutinho izjavio prilikom potpisivanja novog ugovora u januaru!  Neymarov dolazak iz Barcelone u Paris Saint-Germain prošlog mjeseca naišao je na ogromna osporavanja diljem Europe. Barca je krenula u potragu za njegovom zamjenom, te su doveli talentiranog 20-godišnjeg Ousmane Dembelea za početni  97 milijuna funti, te su također slali višestruke ponude više od 100 milijuna funti za Philippe Coutinho koje su odbijene od Liverpoola.

Šokirat će te se kada saznate šta je Coutinho

Ofanzivni veznjak je, kako se prenosi, imao ogromnu želju za prelaskom na Nou Camp, no Redsi su neprestano inzistirali na tome da njihova zvijezda nije na prodaju, te je on na kraju ostao na Anfieldu.

>> “U Bayern Munchenu će uskoro nastati totalni kaos!”

Uz sve što se dogodilo ovog ljeta, od zahtjeva za transferom do “problema s leđima”, odlučili smo se osvrnuti na ono što je Coutinho rekao nakon objavljivanja vijesti da je produžio ugovor sa Liverpoolom u januaru ove godine. Brazilski reprezentativac je dogovorio petogodišnji ugovor koji bi ga zadržao u Liverpoolu do 2022. godine i učinio ga najviše plaćenim igračem u klubu, gdje bi zarađivao oko 150.000 funti tjedno.

“Klubu sam jako zahvalan, i to (ugovor) pokazuje moju sreću ovdje”, rekao je Coutinho za Liverpoolovu web stranicu putem BBC-a.

Talentovani igrač još je dodao: “Ja sam potpisao ovaj novi ugovor da ostanem ovdje još nekoliko godina jer mi je velika čast igrati za ovaj klub. Ovdje se osjećam fenomenalno i ne želim da idem nigdje.”

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!