NaslovnicaVijestiStanković: Mourinho će biti prvak sa Unitedom

Stanković: Mourinho će biti prvak sa Unitedom

Nekadašnji kapetan i rekorder po broju nastupa za reprezentaciju Srbije Dejan Stanković uvjeren je da će Jose Mourinho biti uspješan na klupi Manchester Uniteda i da ćjednog dana biti prvak Premier lige.

biti prvak

Mourinho je u svojoj prvoj sezoni na Old Traffordu došao do trofeja Community Shielda i Liga kupa, ali i dalje vodi veliku borbu za prva četiri mjesta u Premijer ligi koja vode u Ligu prvaka.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

“Siguran sam da će Mourinho biti prvak Engleske. On priznaje samo uspjehe, čak ne prihvaća ni djelomično dobre rezultate, posebno u klubu s velikom tradicijom kakav je United. To je jednostavno Mourinho”, rekao je Stanković za Omnisport.

>>Rio Ferdinand upozorio Jose Mourinha: To je vrlo opasno Jose, ne smiješ se tako ponašati

>>Mourinho objasnio zašto Luke Shaw ne igra za United: Razlog zbog kojeg bi Englez mogao biti na izlaznim vratima Old Trafforda

Stanković, koji je s Mourinhom surađivao u Interu dvije godine, mnogo puta isticao je da je Portugalac najbolji trener s kojim je radio tijekom karijere.

“Teško je izdvojiti jednu stvar šta Mourinha odvaja od ostalih stručnjaka, mnogo je razloga zašto je poseban. Potpuno je posvećen poslu, fokusiran na taktiku i zna kako da iz momčadi izvuče najviše, u mentalnom i fizičkom smislu. Pored toga ima pravi odnos s igračima . Mourinho je specijalan “, poručio je Stanković.

Stanković je pod vodstvom Mourinha s Interom došao do povijesne “triplete” 2010. godine, kada su osvojene titule Serije A, Lige prvaka i Kupa Italije.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!