NaslovnicaVijestiŠto bi se dogodilo kada bi svaki tim u La Ligi imao...

Što bi se dogodilo kada bi svaki tim u La Ligi imao jednog Messija?

Što bi se dogodilo kada bi svaki tim u La Ligi imao jednog Messija? Postoji dobra šansa da će Barcelona završiti ove sezone bez naslova La Lige i Lige prvaka, ali za Lionel Messija, to je bila još jedna primjerena sezona.

Što bi se dogodilo

Argentinčeva dva gola protiv Villarreala tijekom subotnje pobjede od 4-1 su bili njegov šesti u 10 utakmica na svim natjecanjima, a do sad je postigao 50 golova.

35 ih je došlo u 32 utakmice u La Ligi, što ga je postavilo na vrh ljestvice i 15 golova razlike od Cristiana Ronalda, koji je na trećoj poziciji.

Messi je počeo igrati mnogo bolje u 2017. godini nakon što je izgubio Zlatnu loptu, ali njegovi napori su mu pomogli da osvoji kup Kralja.

Međutim, doći će vrijeme u budućnosti, koje i nije baš tako daleko, gdje će Ronaldo, koji ima 32 godine oslabiti, kako bi omogućio Messiju, koji ima 29 godina, da bude vodeći najbolji igrač u svijetu, osim ako Neymar nema što reći o tome.

[su_bet365__1m_spectacular]

Svaki klub u svjetskom nogometu volio bi imati na raspolaganju po jednog Argentinca – ali što bi se desilo kada bi svaki tim La Lige imao svog Lionel Messija na FIFA-i 17?

YouTuber Rich Leigh je sproveo jedan eksperiment, gdje je Real Madridu, Real Sociedadu, Granadi i ostalim timovima dao njihovog Messija, stvaranjem replike njegovih ocjena.

Svaki ‘Messi’ kojeg je stvorio Rich za rivale Barcelone ima istu starost, težinu, visinu i statistiku kao u stvarnosti, tj. 95 završnicu, 97 dribling.

Jedina ocjena koja nije mogla biti replicirana je bila Messijeva smirenost, jer FIFA ne dopušta uređivanje te ocjene. Čudno, zar ne?

Dakle, samo kako bi razjasnili, Real sad ima Ronalda i Messija, Atletico Madrid ima, Antoine Griezmanna i Messija, dok Barcelona ima svoj uobičajeni “MSN”.

[su_euro_soccer_bonus]

Provjerite kako je jedna sezona prošla na videu ispod.

Nakon 19 utakmica, Real, Barcelona i Atletico okupirali su prve tri pozicije sa 40, 38 i 35 bodova.

Paket iznenađenje, međutim je bila Tony Adamsova Granada (koja je upravo ispala iz La Lige u stvarnosti) na četvrtoj poziciji nakon što su pobijedili 10 utakmica.

No, došao je kraj sezone, sve je prošlo pogrešno za Barcelonu, koja je završila na 7. mjestu sa 20 bodova iza osvajača La Lige Real Madrida.

Također pročitajte: NEVJEROJATNO: Pogodili smo sve ponuđene tipove za vikend

U stvari, Sevilla, Atletico, Villarreal, Espanyol i Valencia su završili iznad Katalonaca.

Ono što je još šokantnije je da je pravi Messi postigao samo devet golova u 28 ligaških utakmica u sezoni na FIFA-i 2017.

Za Barcelonu je sreća što postoji samo jedan Lionel Messi.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!