NaslovnicaVijestiŠvajni može slika? Pogledajte neprijatnost koju je doživio Schweinsteiger

Švajni može slika? Pogledajte neprijatnost koju je doživio Schweinsteiger

Pogledajte neprijatnost koju je doživio Schweinsteiger! Nako što su pobjedili Toronto, ekipa Chicago Firea na aerodromu čekala je let za povratak kući. Nakon nekog vremena, dotična gospodja primjetila je da su u pitanju neki popularni nogometaši te je zatražila sliku sa njima. Sve bi to bilo normalno da fotograf nije bio, SCHWEINSTEIGER!

neprijatnost koju je doživio Schweinsteiger

Slikao ih je niko drugi nego Bastian, svjetski prvak u nogometu sa Njemačkom i najnovije pojačanje ekipe Chicaga. Kako je došlo do toga da se i Schweinsteiger se fotografirao, nije jasno. Je li samo želio pomoći i dobrovoljno se prijavio da fotografiše? Možda ga gospodja nije prepoznala pa ga je zamolila da ih fotografiše?

>> STATISTIKA AJAXA ZA NE POVJEROVAT

Pomoćni trener ekipe Chicaga Eric Gehrig, koji je fotografirao trenutak kada je Schweinsteigar fotografisao grupu nogometaša, nije objasnio o čemu se radi ali mu je vjerovatno bilo zanimljivo da je najveća zvijezda ekipe u ulozi fotografa.

Schweinsteiger, za one koji to ne znaju, igra izvanredno i Chicagu. Postigao je dva gola u tri utakmice, uključujući i jedan zadnji vikend, a Chicago je osvojio 7 bodova od kako su potpisali Schweinsteigera.

[su_bet365_live_koeficijenti]

 

Bez obzira šta se desilo na aerodromu, poprilično je zabavno i pomalo zbunjujuće vidjeti prvu zvijezdu ekipe kako odradjuje zadatke fotografa u timu. Ali s time bi se trebao navići, jer to je Amerika u kojoj nogomet i nije popularan sport.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!