NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Bale u Manchesteru, Boateng u Londonu, Willian u Munchenu

Transfer glasine: Bale u Manchesteru, Boateng u Londonu, Willian u Munchenu

Transfer glasine: Bale u Manchesteru, Boateng u Londonu, Willian u Munchenu! Kako se bliži ljeto tako se i više priča o tome gdje će koji igrač nastaviti svoju karijeru. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Manchester United pomno prati igrača Real Madrida Garetha Balea, izvještava Mundo Deportivo. Ako 27-godišnjak ne započne finale Lige prvaka u subotu to će biti znak da je naprodaju te će uprava Uniteda tada kranuti ulov. On je već duže vrijeme na radaru Manchestera, a vrlo blizu je bio prelasku prije par godina ali se na kraju ipak odlučio za Madrid, i izgleda da je pogriješio.

[su_finale_lige_prvaka_300x250]
Chelsea se raspituje o potencijalnom transferu braniča  Bayern Munchena Jeromea Boatenga, piše Daily Mail. Plavcima je i dalje glavni prioritet Southamptonov Virgil Van Dijk, ali su također spremni i ispitati druge opcije. Boateng je ove sezone imao mnogo problema sa povredama te su štoperski par u Bayernu činili Hummels i Martinez, a dolaskom Sulea čini se da za Boatenga mjesta više nema.

Iz Bayerna su zainteresirani za potpisivanje Williana iz Chelseaja, navodi se u izvješću Abendzeitung.
Bavarski divovi žele osvježiti svoju ofanzivnu liniju, a Willian bi koštao oko 50 milijuna eura, što bi ga učinilo najskupljim igračem u historiji Bayerna.

>> Odbio sam Barcelonu ostajem u Unitedu

West Hamje poslao ponudu za napadača Manchester Cityja Kelechi Iheanacha, javlja The Mirroru. U izvješću se tvrdi da ponuda Čekićara nije onolika koliku zahtijevaju Građani, a oni za Nierijca traže 20 miliona eura. U West Hamu se nadaju da će uspjeti da spuste cijenu te bi Iheanacho moga na kraju završiti u Londonu, u West Hamu, koji ima velike ambicije.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!