NaslovnicaVijestiTRANSFER GLASINE: City našao zamjenu za Aguera, Lahm završava karijeru

TRANSFER GLASINE: City našao zamjenu za Aguera, Lahm završava karijeru

Prelazni rok je završen s poslednjim danom siječnja u najjačim europskim ligama, no najveći klubovi već uveliko kuju planove za ljeto. Donosimo vam “najsvježije” transfer glasine iz top liga.

transfer glasine

Barcelona je spremna da se priključi Manchester Unitedu u utrci za defanzivca Benfice Victora Lindelofa, piše O Jogo. United nije uspio da dovede Šveđanina u siječnju, ali se nadaju da će uspjeti da ga dovedu na ljeto.

Manchester City je označio kao prioritet dolazak Pierre-Emmericka Aubameyanga, pošto bi Aguero trebalo da napusti klub na ljeto. Nakon dolaska Gabriela Jesusa, Aguero je se preselio na klupu, tako da argentinski napadač razmatra dalje opcije. City razmišlja da ga proda Real Madridu, te bilo kojem zainteresovanom klubu koji je spreman da plati obeštećenje.

[su_betathome200e]

Philipp Lahm je pred završetkom karijere, pošto planira da “okači kopačke o klin” nakon ove sezone, prenosi njemački Kicker. 33-godišnjak je upisao 500. nastup za Bayern , ali ipak planira da se uskoro povuče iz nogometa, a prema navodima, već je razgovarao sa predsjednikom Ulijom Hoenessom o prelasku u stručni stožer Bavaraca.

Milan planira veliku kupovinu na ljeto, a na listi želja rossonera su Pierre-Emmerick Aubameyang, Edin Džeko, Andrea Belotti i Romelu Lukaku, a za to su spremni da izdvoje 150 milijuna eura, nakon što novi vlasnici otkupe klub od Kineza.

Francuski prvak PSG u potrazi je za napadačem koji bi zaigrao s Edinsonom Cavanijem, a prve dvije opcije su im glavni igrači Arsenala i Manchester Cityja, Alexis Sanchez i Sergio Aguero, prema Goalu.

Francuski mediji prenose da bi napadač Lyona Alexandre Lacazette karijeru mogao da nastavi u Juventusu. “Stara dama” navodno je spremna da plati 40 milijuna eura, a u Torinu ga vide kao zamjenu za Marija Mandžukića.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!