NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Coutinho odbio igrati za Liverpool, BBC trio u Madridu postaje...

Transfer glasine: Coutinho odbio igrati za Liverpool, BBC trio u Madridu postaje prošlost, Barcelona propustila priliku da dovede veliku zvijezdu

Transfer glasine: Coutinho odbio igrati za Liverpool, BBC trio u Madridu postaje prošlost, Barcelona propustila priliku da dovede veliku zvijezdu! Ljetni transfer rok je završen, trošilo se najviše do sada. Rekordi, što se tiče visine obeštećenja padali su iz dana u dan. Odmah nakon završetka transfer roka, klubovi su se počeli pripremati za onaj zimski, jer ukoliko nisi u toku na nogometnoj tržnici, ne možeš puno očekivati u današnjem nogometu. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Philippe Coutinho će odbiti igrati za Liverpool u Ligi prvaka nakon što nije uslišana njegova želja za prelazak u Barcelonu, tvrdi sportski magazin Sport.
Redsi su odbijali sve Barcine ponude za brazilskog reprezentativca unatoč tome što je on predao zahtjev za transfer, zbog toga će on sada kazniti Liverpool tako što će odbiti nastupati u Ligi prvaka, te će tako pokušati prisiliti transfer u Barcu već u januaru.

>> Zlatan Ibrahimović postavlja novi rekord ukoliko postigne gol u Ligi prvaka ove sezone

Cristiano Ronaldo je rekao upravi i treneru Real Madrida da se pomire sa činjenicom da je trio BBC u kojem je on igrao sa Garethom Baleom i Karimom Benzemom,, prošlost, te da je krajnje vrijeme da u prvu postavu Reala ubace Isca i Marco Asensia, piše Don Balon. BBC trio prošlih godina bio je glavna pokretačka snaga Reala, ali nedavni nastupi španjolskih reprezentativaca Isca i Asensia, su uvjerili Ronalda da je budućnost kluba trio CIA (Cristiano, Isco, Asensio).

Barcelona je propustila dvije prilike za potpisivanje napadača Juventusa Paula Dybale, tijekom ljeta, tvrdi El Chiringuito. Katalonski giganti u mnogo navrata su se dovodili u vezu sa Argentincom, jer su jedno vrijeme u njemu vidili nasljednika Neymara, ali su ipak naposljetku dovršili ugovor s igračem Dortmunda  Ousmane Dembeleom i nastavili pratiti Liverpoolovog Philippea Coutinha, do zadnjeg dana transfer roka, ali je taj transfer propao.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Xabi Alonso donio odluku o svojoj budućnosti

0
Prema objavi Fabrizija Romana, Xabi Alonso će i u idućoj sezoni obnašati ulogu trenera Bayer Leverkusena. Ova informacija će uskoro biti službeno potvrđena. Španjolski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!