NaslovnicaVijestiTransfer glasine: De Gea na izlaznim vratima Uniteda, Mustafi napušta Arsenal, Draxler...

Transfer glasine: De Gea na izlaznim vratima Uniteda, Mustafi napušta Arsenal, Draxler se seli na Otok

Transfer glasine: De Gea na izlaznim vratima Uniteda, Mustafi napušta Arsenal, Draxler se seli na Otok! Kako je počelo ljeto i transfer rok, sve se više priča o tome gdje će koji igrač nastaviti svoju karijeru. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

transfer glasine

Real Madrid planira ponuditi oko 46 miliona funti za golmana Manchester Uniteda David de Geau, javlja The Sun. Španski giganti su dugo bili zaniteresovani za ovog Španca i nadaju se da će ga konačno uspjeti dovesti prije nego što se ljetni transfer rok završi. Zidane želi još pojačanja u super moćnom Realu i izbir je pao na možda i najslabiju kariku kluba, golmana.

Inter je kontaktirao Arsenal u vezi Shkodrana Mustafija i žele ga dovesti na jednogodišnju posudbu, piše GIanlucaDiMarzio.com. Velikan iz Serije A žele da pojačaju svoju dobranu i okreću se ka Nijemcu a nakon što nisu uspeli da završe dogovor za Eliaquim Mangalu iz Manchester Cityja. Arsenal ne želi pustiti Mustafija jer su prije godinu dana za njega platili čak 35 miliona eura.

>> “Ukoliko postanem vlasnik Arsenala, prva stvar koju ću uraditi je otpustiti Arsenea Wengera!”

Arsenal je potpisati Juliana Draxlera, a PSG za njega traži oko 32 miliona funti, piše The Times. Nijemac se pridružio PSG-u prije samo sedam mjeseci za 35,5 miliona funti, a istovremeno u svojim redovima ga želi vidjeti Dortmund i Inter.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!