NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Dele Alli traži nevjerovatan ugovor, United kupuje nogometaša iz Srbije,...

Transfer glasine: Dele Alli traži nevjerovatan ugovor, United kupuje nogometaša iz Srbije, nogometaš Uniteda odbio prelazak u Kinu

Transfer glasine: Dele Alli traži nevjerovatan ugovor, United kupuje nogometaša iz Srbije, nogometaš Uniteda odbio prelazak u Kinu! Odmah po završetku ljetnog transfer roka, klubovi su se počeli pripremati za onaj zimski, jer ukoliko nisi u toku na nogometnoj tržnici, ne možeš puno očekivati u današnjem nogometu. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine:

Tottenhamova zvijezda Dele Alli želi postati najplaćeniji igrač u klubu i traži 160.000 funti sedmične plate, javlja The Sun.
Spurs već žele ponuditi igraču nove uvjete, unatoč tome što mu je preostalo još četiri godine ugovora vrijednog 50.000 £ sedmično, koji je potpisao prije godinu dana. Međutim, u usporedbi s Harryom Kaneom i Hugo Llorisom, koji zarađuju 100 000 funti sedmično, je to relativno mal novac, a sa novim ugovorom on bi postao ubjedljivo najplaćeniji igrač kluba.

>> Alexis Sanchez donio odluku o svojoj budućnosti: Wenger ima veliku dilemu u svojim rukama

Manchester United je postao glavni favorit za potpis igrača Lazia, Sergej Milinković-Savića nakon što je Juventus odustao iz utrke da ga dovedu u svoj klub, javlja Calciomercato.com. U izvješću se tvrdi kako su oba kluba pokazala interes za veznog igrača, ali Lazio traži čak 80 miliona eura za njega, te je jasno da Juventus neće platiti toliko iznos.

Juan Mata odbio je unosanu ponudu iz Kine samo da bi ostao u Manchester Unitedu, tvrdi Mirror. Umjesto da krene u Aziju, Španjolac je sada na putu da uće u zadnju godinu ugovora koja bi mu trebala donosti zaradu od čak 165.000 funti sedmično. On je rekao da napuštanje Uniteda nije opcija te da želi osvajati naslove sa Unitedom.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!