NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Liverpool ruši rekord, Giroud napušta Arsenal, Barkley na meti engleskih...

Transfer glasine: Liverpool ruši rekord, Giroud napušta Arsenal, Barkley na meti engleskih velikana

Transfer glasine: Liverpool ruši rekord, Giroud napušta Arsenal, Barkley na meti engleskih velikana! Kako je počelo ljeto i transfer rok, sve se više priča o tome gdje će koji igrač nastaviti svoju karijeru. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Liverpool je spreman povećati ponudu za Naby Keitu na 70 miliona funti nakon što je RB Leipzig odbio njihovu najnoviju ponudu od 66,3 miliona funti, navodi The Mirror. Ekipa Jurgena Kloppa odlučna je da potpiše vezistu, koji želi da se pridruži Liverpoolu te su mišljenja da će ova ponuda ipak ubijediti čelnike Leipziga da prodaju Keitu unatoč tome što su nedavno izdali saopćenje u kojem navode da nemaju namjeru prodavati svoje najbolje igrače, te da im novac nije prioritet.

U Evertonu su odlučni u namjeri da dovedu napadača Arsenala Olivier Girouda, koji bi bio zamjena za Romelu Lukakua koji je napustio klub, prenosi The Telegraph. Nakon što je ekipa Borussije iz Dortmunda objavila vijest da Aubameyang ostaje u klubu, šanse da Giroud preseli u Everton su još veće, jer će se Milioneri vjerovatno povući iz utrke za Francuza.

>> Mourinho otkrio koliko planira ostati u Unitedu

West Ham United je u završnoj fazi pregovora sa Javier Hernandezom te bi ovaj Meksikanac uskoro trebao da postane igrač Čekićara, a vrijednost transfera procijenjena je na 13 miliona eura,  izvještava Evening Standard.
Čekićari su spremni da aktiviraju klauzulu u ugovoru Hernandeza i takođe su optimistični kada su u pitanju detalji u ugovoru Hernandeza, jer vjeruju da mogu zadovoljiti kriteriju nekadašnjeg člana Manchester Uniteda i Real Madrida.

[su_live_koeficijenti]

Chelsea i Mancheter United uključuju se u utrku sa Tottenhamom za veznog igrača Evertona, Rossa Barkleya, javlja The Times. Barkley ima još godinu dana ugovora na Goodison Parku i bio je siguran da će napustiti Everton ovog ljeta, iako klauzula od 50 miliona eura koja je ugrađena u njegov ugovor, sprečava potencijalne kupce da krenu u lov na Barkleya. Navodno je Tottenham favorit kada je u pitanju Barkley, ali niko ne može ostati ravnodušan na ponude Uniteda i Chelseaja, pa ni Ross Barkley.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!