NaslovnicaVijestiTRANSFER VIJESTI: Leicester odbio 45 milijuna za napadača, Rooney u Kini?!

TRANSFER VIJESTI: Leicester odbio 45 milijuna za napadača, Rooney u Kini?!

Ostalo je još malo vremena do zatvaranja zimskog prelaznog roka, klubovi imaju rok do 31. siječnja u ponoć da finaliziraju transfere. Ovo su najzanimljivije transfer vijesti i glasine u proteklom danu.

transfer vijesti

Leicester je odbio ponudu kineskog Tianjina od 38 milijuna funtu (oko 45 mil. €) za napadača Islama Slimanija, koji je ljetos stigao iz lisabonskog Sportinga za rekordan klupski iznos od 29 milijuna funti.

Salvatore Sirigu mogao bi postati novi golman Chelseaja, nakon što je kao posuđen igrač PSG-a u Sevilli odigrao samo dvije utakmice. Tek nakon što Chelsea dovede golmana, pustit će Asmira Begovića, koji više nije zadovoljan statusom Courtoisove rezerve.

Arsenal opet kreće u lov na Marca Reusa iz dortmundske Borussije.

Unatoč tome što ga ni igrači ni navijači čekićara ne žele, West Ham i Marseille daleko su od dogovora o transderu Dimitrija Payeta.

Alvaro Morata odlučio je da napusti Real Madrid ukoliko Zinedine Zidane ostane na trenerskoj klupi. Juventus, Arsenal i Chelsea stoje u redu za španjolskog reprezentativnog napadača.

Leicester, West Bromwich i Crystal Palace su zainteresovani za Chelseajevog Branislava Ivanovića. Antonio Conte je rekao kako defanzivac mora donijeti odluku koja će biti najbolja za njega, i da će ju on prihvatiti, kakva god da bude.

Milanov napadač Gianluca Lapadula za 20 milijuna eura mogao bi otići u Marseille.

Roma traži 30 milijuna eura za veznjaka Leandra Paredesa.

Wayne Rooney spreman je da napusti Manchester United na ljeto i još se malo obogati u Kini. The Sun čak navodi nevjerojatnu plaću od milijun funti tjedno!

Alexandre Pato odlazi iz Villarreala, a španjolski mediji javljaju da se već priključio momčadi Tianjin Quanjiana na pripremama u Italiji.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!