NaslovnicaVijestiUpucan Zdravko Mamić!

Upucan Zdravko Mamić!

Zdravko Mamić, alfa i omega zagrebačkog Dinama, koji trenutno obavlja funkciju savjetnika kluba, upucan je danas u Tomislavgradu!

upucan

Zdravko Mamić, bivši čelnik, sada savjetnik Dinama iz Zagreba, upucan je i ranjen hicem iz pištolja u Zidinama Tomislavgrada.

Kao što je potvrdio MUP Livanjskog kantona, dvojica maskiranih napadača pucali su na njega iz zasjede, koji su pobjegli i za njima se intenzivno traga.

Svjedoci tvrde da su napadači na Mamića ispalili više hitaca, a jedan ga je pogodio u nogu. Hitna pomoć prebacila ga je u Dom zdravlja u Tomislavgradu, gdje gdje mu je konstatovan prostrel desne natkoljenice i nakon hirurške obrade na sopstvenu odgovornost je napustio bolnicu.

[su_bonus]

Zdravko Mamić ostao je u Hercegovini za obljetnicu smrti njegova oca, zajedno s 40 članova obitelji koji su bili svjedoci napada. Prema neslužbenim informacijama, napadači su čekali u zasjedi, a čim je Mamić napustio kapelicu, skočili su ispred njega i pucali. Nakon pucnjave, policija je blokirala čitav Tomislavgrad i pojačala kontrolu na graničnim prijelazima, ali napadači još nisu pronađeni ili identificirani.

Junak svih junaka: Zvijezda Barcelone među prvim pomogala žrtvama terorističnog napada

Najveća prevara u povijesti tenisa: Evo kako je Dolgopolov namjestio meč

U izjavi agenciji FENA Mamić je kratko rekao da je “izbjegao smrt” i da je sve u redu. Međutim, nije htio razgovarati o mogućim počiniteljima i okolnostima napada. Dinamo se također oglasio priopćenjem da su bili užasnuti oružanim napadom i pokušajem ubojstva savjetnika kluba.

“Bio je to planirani napad. Nažalost, takav razvoj događaja ne iznenađuje, s obzirom na linč koji je mjesecima i godinama postoji u našem društvu. Mamiću se godinama krše ljudska prava, ne samo ugrožavanjem života i fizičkim napadima, nego i medijskim napisima koji raspiruju i potiču na mržnju”, priopćio je Dinamo, uz podsjećanje na sve ranije napade na Mamića.

Izvor: Index.hr Portal

Zdravko Mamić meta je napada od ožujka 2014., kada je Ivan Bego fizički nasrnuo Mamića na Poljudu. Prvi put u splitskoj sudnici kada su ga Hajdukovi navijači gađali bocama, dimnim bombama, a sve je kulminiralo 7. lipnja ove godine kada je fizički napadnut na Braču. Tada je od udarca dobio potres mozga i pao u more.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!