NaslovnicaVijestiWanda Nara: Ovo je prava istina o Maxiju i Icardiju!

Wanda Nara: Ovo je prava istina o Maxiju i Icardiju!

Wanda Nara, sadašnja supruga Maura Icardija, te bivša Maxija Lopeza, otkrila je šta je prava istina o njihovom odnosu.

istina

Jedan od najvećih skandala u svijetu nogometa desio se pre nekoliko godina u Italiji, kada je Wanda Nara odlučila da posvađa dvojicu “velikih” prijatelja Maxija Lopeza i Maura Icardija.

[su_us_open]

Nekadašnji igrač Barcelone Maxi Lopez bio je u braku sa Wandom sa kojom ima i dvoje dece, ali kada je Icardi stigao u Sampdoriju sve se promijenilo. Icardi je priznao da mu je Lopez bio idol dok je bio u Barcinoj akademiji, ali je onda svom prijatelju zabio nož u leđa jer je započeo ljubavnu romansu sa njegovom suprugom Wandom.

Zbog toga Maxi nije hteo da se rukuje na utakmicama sa Icardijem, a ovaj skandal nastavljen je i početkom ove godine kada je Maxi odlučio da otkrije crne tajne o bivšoj ženi.

Ipak, ovaj put Wanda nije ostala dužna novom napadaču Udinesea. Supruga i menadžer Maura Icardija za argentinske medije konačno je progovorila o ovom ljubavnom skandalu. Ona je otkrila da Maxi i Icardi nikada nisu bili dobri prijatelji.

“Maxi me varao i kada se umorio od svega odlučio je da se rastanemo. Nije istina da su on i Mauro bili dobri prijatelji. Bili su suigrači i zbog toga su imali dobar odnos, ali svi Icardijevi prijatelji su u Argentini. Oni su se sastali privatno nekoliko puta i sve je bilo u najboljem redu, rekla je Wanda.”

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!