NaslovnicaVijestiWenger: Odbio nas je ali ćemo ga opet pokušati dovesti

Wenger: Odbio nas je ali ćemo ga opet pokušati dovesti

Wenger: Odbio nas je ali ćemo ga opet pokušati dovesti! Navijači Arsenala i nakon ovog transfer roka ne mogu da budu  zadovoljni. Arsene Wenger, osim Kolašinca, nije uspjeo dovesti ni jednog kapitalca na Emirates. Igrači su ga odbijali kao na traci, a jedan od njih je i igrač Monaca Thomas Lemar. Ali Wenger je rekao da od njega neće odustati tako lako.

Odbio nas je ali ćemo ga opet pokušati dovesti

Šef Topdžija priznao je da će ponuditi drugu ponudu za igrača sredine terena Monaca, nakon što je Lemar odlučio ostati u svom klubu, odbivši ponudu Arsenala zadnjeg dana transfer roka. Arsenalov menadžer Arsene Wenger otkrio je da je ponudi za Thomas Lemara100 milijuna eura, ali i da namjerava poslati drugu ponudu za igrača sredine terena nakon što je odbio prije nekoliko dana.

Wenger je želio dovesti 21-godišnjaka u Premier ligu, jer je Alexis Sanchez bio na izlaznim vratima Arsenala te je već bio  na putu prema Manchester Cityju. Međutim, Lemarova odluka da odbije priliku da se pridruži Arsenalu, značila je i da Sanchez ostaje u Arsenalu, barem do januara.

Unatoč tome što je Lemar izabrao Monako ispred Arsenala, Wenger je otkrio da će nastaviti svoju potragu za igračima sredine terena ali i da će poslati još jednu ponudu u budućnosti za Lemara.

>> Transfer glasine: Mbappe zasutavio transfer Ronalda, Messi odbio produžiti ugovor, Zidane zadnjeg dana transfer roka odbio dovesti veliku zvijezdu

“Odlučio je ostati u Monaku”, rekao je Wenger telefoduza Telefoot. “Jesmo li poslali ponudu od 100 milijuna eura?” Jesmo i poslat ćemo još jednu. On je fenomenalan igrač, odličan je sa loptom, i dobar je u oba pravca na terenu, u odbrani i u napadu.” – rekao je Wenger.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!