NaslovnicaVijestiZvijezda iz Premier lige koju bi PSG mogao potpisati umjesto Neymara

Zvijezda iz Premier lige koju bi PSG mogao potpisati umjesto Neymara

Zvijezda iz Premier lige koju bi PSG mogao potpisati umjesto Neymara. Svaki transferni rok ima tu jednu glasinu koja uzima velike pare, gotovo kada se osjeća da se zapravo može dogoditi.

Zvijezda iz Premier lige

Ove godine nije bilo mnogo drugačije, kao što je to bila prijetnja da će Cristiano Ronaldo napustiti Real Madrid i potencijalno se ponovo pridružiti Manchester Unitedu nije jedina navodna bomba koja je eksplodirala u La Ligi, jer su cijeli dan aktivne glasine da se Neymar navodno dogovorio sa PSG-om oko potencijalnog transfera.

Dok vjerojatnost ovog transfera izgleda vrlo mala, dogodilo se nešto čudnije.

Klub iz Pariza je navodno spreman da plati klauzulu za oslobađanje od 198 milijuna funti, ali je potpredsjednik Barce već izašao kako bi potvrdio da su šanse da Brazilac ostane na Camp Nou sljedeće sezone 200%.

[su_bonus]

Možda navijači Blaugrane ne bi bili previše uzrujani kada bi se taj potez sankcionisao, budući da bi konstantna drama oko odlaska konačno mogla završiti, a imali bi i dovoljno sredstava da dovedu neka nova pojačanja.

Ipak, još ne bi trebali sastavljati listu novih pojačanja, jer Jason Burt iz Telegrapha tvrdi da PSG više želi dovesti zvijezdu iz Premier lige, nego Neymara.

Prema Burtu, Parižani su zainteresirani za Neymara, ali su mnogo bliže potpisivanju Alexis Sancheza nakon što je objavio svoje namjere da želi otići iz Arsenala u potrazi za Ligom prvaka – natjecanje u kojem Arsenal neće učestvovati sljedeće sezone.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Burt je objavio: “Neymar nije dogovorio ugovor sa PSG-om, ali oni su vrlo zainteresirani za njega kao što su to već tri godine, ali bliže je transfer Alexis Sancheza.”

Sanchezova saga traje već neko vrijeme, iako Manchester City izgleda kao vodeći u utrci za potpisom Čileanca, menadžer Arsene Wenger je već rekao da će on ostati u klubu, što je napravilo posao za Unai Emeryja mnogo težim.

Također pročitajte: Ryan Giggs imenovao jednu stvar koju Romelu Lukaku mora razviti u Manchester Unitedu

Očito se upravo na toj poziciji želi pojačati, budući da pored glasina o potpisivanju Sancheza i Neymara, slijede glasine o Coutinhu i Mbappeu.

Mislim da PSG neće uspjeti da osigura Neymara, ali Sanchez im je mnogo bolja i jeftinija alternativa, jer je to zaista jedan igra svjetske klase.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!