Kako se bliže Božićni blagdani koji su sinonim za darivanje, tako je i jedna od vodećih online kladionica odlučila nagraditi svoje korisnike. Unibet adventski kalendar je najnovija promocija u kojoj se svakodnevno nagrađuju korisnici ove kladionice.

[su_unibet_advent_calendar]

Tako će Unibet od 1. prosinca narednih 24 dana u svom adventskom kalendaru  svakodnevno nagrađivati svoje korisnike koji se prijave na svoj korisnički račun u Unibet kladionici. Nagradni fond ove igre je 10.000 €, a svaki dan korisnike Unibeta čekaju razna iznenađenja, među kojima su nagrade poput: Play Stationa 4, Bose slušalice, beslpatne oklade, četri slota za poker u vrijednosti po 1.500 €, live casino sa nagradnim fondom od 3000 €, veliki bonusi na depozit, voucheri za bingo i druge.

Za ovaj Unibet adventski kalendar možete od 1. prosinca preuzeti i aplikaciju za mobilne uređaje u App Store koja će Vam pomoći u praćenju aktivnosti na vašem adventskom kalendaru.

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku Unibet kladionice i osvojite vrijedne nagrade u vrijeme adventa, a ukoliko još uvijek nemate račun možete ga otvoriti preko linka (dolje), jer Unibet pripada vodećim online kladionicama, sa sjajnom ponudom, odličnim koeficijentima i brojim razradama.

 

REGISTRIRAJ SE NA UNIBET

 

Kako izgleda Unibet adventski kalendar

Svakog dana kada se logirate na svoj Unibet korisnički račun, tamo Vas dočekuje adventski kalendar, gdje klikom na trenutni dan otvarate svoju nagradu.

Adventski kalendar prvi dan

Zatim saznajte svoju nagradu za određeni dan.

Nagrada za prvi dan

Korištenje nagrade igre odmah nakon preuzimanja.

Korištenje nagradne igre

Share This