NaslovnicaNajave utakmicaEurosong 2017: Tko su najveći favoriti na ovogodišnjem natjecanju?

Eurosong 2017: Tko su najveći favoriti na ovogodišnjem natjecanju?

Eurosong 2017 natjecanje izgleda uzbudljivije nego ikada. Prošlogodišnja najava je prošla vrlo dobro kod naših vjernih posjetitelja, pa smo vam odlučili napisati još jednu, kako bi vas uputili u koeficijente i favorite. Svake godine se nacije okupljaju kako bi se natjecali na Eurosongu, a 2017. godina biti će posebna iz razloga što se Eurovizija odvija u Ukrajini te budući da Rusija neće sudjelovati zbog političkih razloga.

Eurosong 2017

Eurosong 2017. će se održati u međunarodnom izložbenom centru u Kijevu, Ukrajini, nakon što su pobijedili na natjecanju 2016. godine u Stockholmu.

Očekuje se kako će Eurosong 2017. biti sastavljen od dva polufinala 9. i 11. svibnja s velikim finalom 13. svibnja.

Ali tko će pobijediti ove godine i koji su to koeficijenti na bet365 online kladionici? Koga bookmakeri favoriziraju?

1. Italija (@1.61)

Prvi favorit je Italija koju će predstavljati Francesco Gabbani. On će se natjecati sa njegovom nagrađivanom pjesmom Ocidentalli’s Karma. Italija je sudjelovala na 42 natjecanja za pjesmu Eurosonga od prvog 1956. godine, ali je samo dva puta krunu vratila kući.

2. Portugal (@5.50)

Salvador Sobral je izabran za predstavljanje Portugala. Pjevat će pjesmu Amar Pelos Dios, koju je sastavila i napisala njegova sestra Luisa Sobral i posve je na portugalskom jeziku. Portugal je najduži natjecatelj koji nikada nije osvojio Eurosong, a najbolje mjesto su imali 1966. godine kada su bili šesti.

3. Švedska (@11.00)

Robin Bendtsson je izabran za predstavljanje Švedske. Pjeva pjesmu ‘I cant Go On’, koju je napisao David Kreuger, Hamed “K-One” Pirouzpanah i Robin Stjernberg. Švedska je jedna od najuspješnijih zemalja Eurosonga, osvojivši ovo natjecanje šest puta.

4. Bugarska (@13.00)

Kristian Kostov će predstavljati Bugarsku. Pjevat će ‘Beautiful Mess’, pjesmu koju je sam napisao. Najbolji rezultat Bugarske na Eurosongu je četvrto mjesto, koje su postigli prošle godine.

5. Armenija (@13.00)

Artsvik je izabrana da predstavlja Armeniju na ovogodišnjem Eurosongu. Pjevat će pjesmu ‘Fly with Me’, koju su sastavili Lilith Navasardyan i Levon Navasardyan. Armenija je do sada na Eurosongu sujelovala deset puta od svog prvog ulaska u 2006. godini, ali još uvijek nisu ostvarili pobjedu.

6. Rumunjska (@29.00)

TVR Ilinca i Alex Florea su izabrani za predstavljanje Rumunjske. Par će izvoditi pjesmu ‘Yodel It’, koja ima tradicionalne zvukove. Rumunjska još uvijek nije osvojila ovo natjecanje, ali od 1994. godine su pet puta imali mjesto u najboljih 10 na Eurosongu.

7. Azerbejdžan (@41.00)

Ove godine na Eurosongu, Azerbejdžana će predstavljati DiHaj. Nastupit će sa pjesmom ‘Skeletons’, koju su napisali Isa Melikov i Sandra Bjurman. Samo jednom do sada su osvojili ovo natjecanje, kada su bili prvi sa pjesmom ‘Running Scared’ 2011. godine.

8. Velika Britanija (@41.00)

Lucie Jones će predstavljati Veliku Britaniju na Eurosongu 2017. Ona će nastupiti sa pjesmom ‘Never Give Up On You’, koja je napisana od strane bivšeg šampiona Eurosonga Emmelie de Forest i tekstopisca Lawrie Martina. Britanija je do sada osvojila ukupno pet Eurosongova.

9. Nizozemska (@41.00)

Nizozemsku će ove godine na Eurosongu predstavljati O’G3NE. Tročlana skupina djevojaka koja se sastoje od sestara Lise, Amy i Shelley Vol. Pjevaju pjesmu ‘Lights and Shadows’, koju su napisali Rory de Kievit i Rick VOl. Iako je Nizozemska osvojila ovo natjecanje dva puta do sada, 2015. godine su sramotno dobili nula bodova.

10. Belgija (@51.00)

Na ovogodišnje Eurosongu, Belgiju će predstavljati Blanche. Nastupit će sa pjesmom ‘City Light’, koju su napisali ona i Pierre Dumoulin. Oni su bili 58 puta na ovom natjecanju i samo su jednom osvojili do sada.

Eurosong 2017 – koeficijenti

Najava Eurosonga 2017

UPLATI!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!