NaslovnicaVijestiAbidal: Ako Mbappe vrijedi 130 milijuna, koliko vrijede Messi i Neymar?

Abidal: Ako Mbappe vrijedi 130 milijuna, koliko vrijede Messi i Neymar?

Nekadašnji francuski nogometaš Eric Abidal smatra da njegov sunarodnjak i supertalentovani napadač Monaca Kylian Mbappe ne vrijedi 130 milijuna eura, koliko su spremni platiti pojedini klubovi.

vrijedi

Bivši lijevi bočni Monaka, Lyona i Barcelone upitao se koliko je cijena najboljih nogometaša Barcelone Lionela Messija i Neymara, ako već toliko vrijedi 18-godišnji wunderkind.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Mbape je odličan igrač, ali cijena od 130 milijuna nije realna. Mislim da želi ostati u Monacu i da potvrdi sjajne igre. Mora donijeti odluku koja će mu garantira minutažu, uskoro će i Svjetsko prvenstvo u Rusiji”, rekao je Abidal za španjolski Cadena Ser.

Novac za Mbappea, iza kojeg je sjajna sezona u Monacu, neće žaliti Real Madrid, Barcelona, ​​PSG, Manchester City, Arsenal i Liverpool.

Španjolski trener pozvao Mbappea da dođe u njegov klub

Legendarni Ryan Giggs blizu preuzimanja svog prvog kluba

Antonio Conte pronašao zamjenu za John Terryja: Ponudio 50 milijuna funti za igrača iz Serije A

Barcelona ovog ljeta prodaje 10 igrača da bi mogla finansirati ponude za tri igrača u vrijednosti od 200 milijuna eura

Abidal misli da se u današnjem nogometu izdvaja previše novca za transfere igrača, ponudivši primjer još jednog svog sunarodnjaka Paula Pogbe, koji je prošlog ljeta postavio rekord prelaskom u Manchester United iz Juventusa.

“Kada se izdvajaju velike svote novca, kao što je 105 milijuna za Pogba, onda igrači s više talenta dostižu cijenu i do 200 milijuna. Gubi se sav smisao procjene vrijednosti. Kolika je onda cijena Mesija i Neymara? “, dodao je Abidal, koji je karijeru završio krajem 2014. godine.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!