NaslovnicaVijestiAC Milan pred realizacijom šokantnog transfera

AC Milan pred realizacijom šokantnog transfera

AC Milan pred realizacijom šokantnog transfera! Nakon što je Silvio Berlusconi nakon duge vladavine u Milanu odlučio prodat klub bogatim kinezima, mnoga velika nogometna imena se povezuju sa AC Milanom. Očekuje se velika aktivnost na ljetnom transfer roku, a jedno od pojačanja koje bi trebalo stići u Milano je jedan od najboljih i najperspektivnijih italijanskih napadača, Andrea Belotti.

AC Milan pred realizacijom šokantnog transfera

Andrea Belotti koji je eksplodirao ove sezone te se bori za titulu najboljeg strijelca Serie A sa Edinom Džekom, na meti je AC Milana. Da ozbiljno razmišljaju o njegovom dovođenju govori i činjenica da je iz milanskog kluba stigla potvrda o interesu za Belottija. On će napustiti Torino ovog ljeta, sasvim sigurno, ali Niko nije očekivao da će ostati u Italiji, tačnije da će se preseliti u Milano. Ranije su interes za Belottija pokazali velikani kao što su Manchester United, Chelsea i Real Madrid.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Petrachi se u srijedu sastao s direktorom Milana Massimilianom Mirabellijem, te se raspravljalo se o interesu Rossonera za Belottia. Njegova otkupna klauzula iznosi 100 miliona ali je mogu aktivirati samo klubovi izvan Italije. Dakle, ukoliko se dva kluba dogovore i ukoliko postoji interes Belottija da zaigra za posrnulog velikana, onda bi ga u Milano mogli dovesti mnogo jeftinije.

>> Football leaks: Pogledajte koliko Ronaldo zarađuje izvan nogometa

“Da razgovarali smo o Belottiu. Iz Milana ga žele dovesti i ozbiljno su zaintersovani za njega. Oni žele da ga dovedu već ovog ljeta ali ja sam ga savjetovao da ostane u Torinu još jednu sezonu, te da iduće ljeto ode kao zreo i već afirmisan igrač – rekao je Petrachi. Ukoliko bi stigla ponuda od velikih italijanskih klubova, teško da bi je odbili. Da li je Milan veliki klub i dalje? Jeste, Milan je najveći italijanski klub. Da li će se boriti za titulu naredne sezone? To je teško znati.” – završio je Ptrachi.

Belotti ove sezone igra odlično, postigao je 25 golova uz 5 asistencija i bez obzira na izjave Petrachija da će ga poikušati nagovoriti da ostane u Torinu, u to je teško povjerovati.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!